PUBG shift ile koşmama sorunu

Kaan149

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
PUBG oynarken normalde laptopumda "shift" ile koşuyordum. Uzun bir süreden sonra masaüstü bilgisayarıma geçtiğimde oyunu oynarken "shift" tuşunun mod değiştirir gibi çalıştığını fark ettim. Yani bir kere shifte basıp elimi çektiğim zaman "w" ile yürüme değil koşma oluyor. Bir kez daha shifte basıp elimi çektiğimde normal tempolu yürümeye dönüyor. Oyunu varsayılan ayarlarına döndürmeyi ve koşma eylemini başka tuşa atamayı denedim fakat aynı sorun devam etti. Böyle bir problemle karşılaşan ve çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Otomatik koşma ayarını kontrol edin.

Screenshot_2.png

Bu ayar farklı gittiğin yöne doğru süresiz koşmayı sağlıyor. Az önce başka bir yerde çözüm gördüm onu paylaşayım. Oynanış ayarı kısmında koşma eyleminin tuşu için "Aç/Kapa veya Sürekli" seçeneği var. Oradan ayarlanabiliyormuş.

Merhaba arkadaşlar pubg emülatorden oynuyorum son gelen güncellemeden sonra lot almada F g h arabadan inme araba kullanırken Shift ile Nitro yapılmıyor eski ayara nasıl dönülür nasıl hallolur bilen var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı