Çözüldü PUBG siyah ekran sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CaptaqinBlack

Hectopat
Yer
16.731098, -169.531296
Daha fazla  

Dün yoktu hiçbir sıkıntı. Oyuna girdim, girişte FPS düşüşleri oldu. Girdikten sonra böyle siyah ekran verdi ve arkadaşım davet ediyor, sesi geliyor ama görüntü yok. Dosyaları dogruladım, olmadı.

Çözüm
Girişte alt+enter yaptım ekran küçüldü ve ESC spam yaptım direkt menü geldiginde lobiyi baştan yükle dedim ve çözüldü.
Forumda PUBG ile alakalı çok fazla sorun yaşayan var. Bir güncellemeden sonra olmuş olabilir. Silip tekrar yüklemenizden başka bir çözümü olacağını düşünmüyorum. Silme işlemini denetim masasından ve belgeler üzerinden yapın.

Monitör değiştirdiniz mi? Alt enter yapıp pencere modu deneyin. Olmazsa oyunun dosyalarında metin belgesi ile oyunu pencere moduna alın.

Monitör değiştirdiniz mi? Alt enter yapıp pencere modu deneyin. Olmazsa oyunun dosyalarında metin belgesi ile oyunu pencere moduna alın.

Hayır alt enter olmadı oyunun dosyları demişsiniz ama hangi dosya ismi nedir?

Son çare hocam o.

Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Olmazsa silip tekrar yüklemeyi denersiniz ancak sorun oyunda da olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…