PUBG sürekli ölüyorum

Lolipop3535

Decipat
Katılım
17 Nisan 2020
Mesajlar
1.010
Makaleler
3
Çözümler
5
Sürekli ölüyorum genelde adam görmeden ölüyorum arkadan vuruluyorum adam beni gördüğü an bende sıkıyorum ama yine de o beni öldürüyor. Ne zaman doğru düzgün oynayabileceğim şu oyunu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Belki açık veriyorsun? Öncede koşarak savaşırdık şimdi ki böyle değildi, Herkes 2 saat işsiz gibi beklemiş evde öyle vuruyorlar bunu yüzünde oyunu bıraktım.
 
Bende sürekli ölüyorum. Sürekli ölmemen için sürekli oyunu oynaman lazım. Ben 2 ay önce oyunu bıraktım şimdilerde canım sıkılınca giriyorum. Ama canımı daha çok sıkıyor 3-5 maç atıp çıkıyorum. Elinin alışması lazım ki en az 300 saatlik bir oyun süresi gerekli bence bunun için.
 
Pingin yüksek olabilir. Sürekli aynı mekana inmeye çalış. İlk iniş alanına aşina olursan hızlı eşya toplarsın ve mekan aşinalığı olunca orası senin oyun alanın gibi olur. Oyunda ayarlarda dikey hassasiyeti arttır. 1.37 gibi değerler. Silah yukarı tepince daha rahat aşağıda tutarsın. Farenin DPI'ını 800-900 gibi bir değerde tut, oyun içinde de düşür. Hassaslık yüksek olunca ateş etmeye abanırken aim kayar. Birebirde kafaya çalış. Gövdeye sıkarsan ilk önce zırh kırılacak filan. Bu sürede adam seni indirir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı