PUBG Takım Arkadaşı

Gumli05

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Oyuna yeni başladım ancak oyun tecrübem var (PS4'de 900 saatim var). PC'den oynarken aşırı zorlanıyorum nedense. Oyunda bana yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim. Mümkünse Discord'dan ekleyin: Polite Bewluga#5084

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG PC Kurtlar Vadisi gibidir. Çok nankör bir oyun. Ne olup bittiğini yayıncıları izleyip, antrenman yaparak anlayabilirsin. Yeni başladıysan hemen bırak. BF 2042 falan oyna. Pişman olursun. Seni çok depresif yapar, enerjini sömürür.

Yeni başladıysan hemen bırak. BF2042 falan oyna. Pişman olursun. Seni çok depresif yapar, enerjini sömürür.

Ah para olsa PUBG'de zaten bedava gelmişti şu ana kadar öyle beni depresif yapacak bir etkisini görmedim ancak 500 level'ler gelip te kafama sıkınca sinirlenmiyor da değilim oynamak da istiyorum ne yapsam anlamadımki.

Pubg PC kurtlar vadisi gibidir. Çok nankör bir oyun. Ne olup bittiğini yayıncıları izleyip, antrenman yaparak anlayabilirsin. Yeni başladıysan hemen bırak. BF2042 falan oyna. Pişman olursun. Seni çok depresif yapar, enerjini sömürür.
1500 saate yakın oynamış biri olarak kısmen katılabilirim solo oynanıyorsa ama ekip varsa sarıyor.
Ah para olsa PUBG'de zaten bedava gelmişti şu ana kadar öyle beni depresif yapacak bir etkisini görmedim ancak 500 level'ler gelip te kafama sıkınca sinirlenmiyor da değilim oynamak da istiyorum ne yapsam anlamadımki.
Hocam takımlı oynamaya çalışın. En azında direk ölme derdin olmuyor. Bir tık daha rahat oynayabilirsiniz o şekilde.

1500 saate yakın oynamış biri olarak kısmen katılabilirim solo oynanıyorsa ama ekip varsa sarıyor.

Hocam takımlı oynamaya çalışın. En azında direk ölme derdin olmuyor. Bir tık daha rahat oynayabilirsiniz o şekilde.

Bende isterdim bir ekibimin olmasını ancak PC de öyle bir imkanım yok. Müsait olduğunuzda buyurun yazın Discord'dan.
Bir de geç gördüğüm için kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı