İmkansız :dTeşekkürler arkadaşlar, peki herhangi bir şekilde oynamam mümkün değil mi ?
İşlemcin aşırı eski. Ankartınla uyumludur yani zaten çok yeni nesil bir kart değil. Şuan işlemcinin ekran kartını kullanıyorsun yani dahili. Harici olarakta ekleyebilirsin.Peki bahsettiğiniz ekran kartı bilgisayarımla uyumlu mu ayrıca ekran kartım bütünleşik ise değiştirme şansım var mı ?
Vatan bilgisayardan alabilirsin. Anladığım kadarıyla daha önce hiç yapmamışsın en iyisi gidip bir bilgisayarcıya taktırman olur.Nasıl yapacağım konusunda yardımcı olur musun peki , ve nereden temin edebileceğim konusunda ?
Doğrudur hiç yapmadım. Peki bu ekran kartı dışında almam gereken bir şey var mı ?
Ayrıca belirttiğin ekran kartı 400 lira falan![]()
İşlemci derim ama bütçen yoksa ekran kartı şimdilik yeter. Fiyat öyleyse malesef başka şekilde o oyunu oynayamazsın.Doğrudur hiç yapmadım. Peki bu ekran kartı dışında almam gereken bir şey var mı ?
Ayrıca belirttiğin ekran kartı 400 lira falan![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.