PUBG UC almak istiyorum ama fiyatlar biraz tuzlu geliyor ve ben çalışmıyorum Pepsi'den gelen 10UC gibi başka nerelerden bedava UC veriliyor bilen var mı?
Onlara inanmıyorum hesap elden gider falan hiç değmez uğraşmayaOnları bilmiyorum ama Google sitelerinde vesaire veya bedava UC numaraya veriyoruz diyenlere inanma hocam faturana yansıtırlar Google sitelerindende phishing yersin.
Onlara inanmıyorum hesap elden gider falan hiç değmez uğraşmaya.
Mobil PUBG için evetBir ara Nescafe uygulaması veriyordu diye hatırlıyorum. Ama şu an yok. Mobil PUBG UC değil mi?
Maalesef Türknet kullanıyorumTürk Telekom internetin varsa deneyebilirsin www.technopat.net/sosyal/konu/tuerk-telekom-ile-uecretsiz-50tl-e-pin-kodu-almak.2547183/
Eti ve Pepsi veriyordu onlar gibi şeyler vardır belkiÖyle bir uygulama olduğunu sanmıyorum.
Mobil PUBG için evet.
Teşekkür ederimUygulamadan kazandığım 4-5 tane vardı. Sanırım süresi geçtiği için silinmişler. Konuyu yıldıza attım. Bir daha ne zaman gelir bilmiyorum ama gelirse ben kullanmıyorum. Size ulaştırırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.