PUBG ve benzeri oyunlar için mouse önerisi

N11 gibi siteler satış taktiği için yapabiliyor mesela membran klavyelere mekanik hisli hatta mekanik diyen bile var. Birde o fare çok abartı ya g300s yada g302 öneririm g300s bizzat kullandım küçük duruyor ama ele oturuyor hele alıştınmı gerçekten çok güzel g302 kullanmadım ama kullanan e sporcular var güzel fareye benziyor.
G300s baktım maus padi ile alabilirim onu vatanbilgisayar stoklarında var denerim orda

Günümüz şartlarında bir mouse için 300-400 tl vermek ne kadar doğru bilemiyorumSonuçta oyun için değil mi ? Ben bir yıldır Logitech G300s mouse kullanıyorum tuşlarında sıkıntı çıkmadı; kaliteli ve gayet memnunum. Fiyatı şuan180 TL civarında. 2500 DPI bir game mouse dur, büyük eller için de ideal boyutta. Kablolu usb bağlantılı. Fazlasıyla İşini görür bence. Öneririm. Yok daha kaliteli olsun istiyorsan Logitech G500s - Asus tuf Gaming M3 Aura

Mouse olarak Logitech G502 Spectrum Core kullanmaktayım, klavye olarak ise Gamepower'ın Calypso modelini kullanıyorum, optik mekanik 1ms tepki süresi olan switchler var üzerinde, ben aldığım zaman 200TL gibi bir fiyatı vardı şu sıralar ne kadardır bilemiyorum fakat fiyatı uygunsa tereddütsüz alınabilir bir klavye tavsiye ederim. Mouse pad olarak G502 ile birlikte SteelSeries qck+ kontrol mouse pad almıştım fakat ona alışamadım Gamepower'ın rgb speed mouse padi ile devam ediyorum yoluma.. Mouse pad ve mouse tamamen el alışkanlışıyla alakalı, daha G502'den önce Gamepower Night Stalker mouse kullanmaktaydım, G502'ye geçince 1-2 hafta tüm aim kontrolümü falan kaybettim resmen.. Genel olarak lol-cs go-pubg-R6s-division gibi oyunlar oynamaktayım.. Ve bir dipnot bırakıyorum gamepower calypso'dan önce herhangibir mekanik klavye tecrübem olmadı şu zamana kadar ilk ve tek mekanik klavyem calypso oldu, o yüzden bana muazzam geliyor olabilir..

MSI GM60 öneririm en iyi özelliği 0,33 ms gecikme süresi var,FPS oyunları için en önemlisi bana kalırsa, onun dışında RGB, Makro, örgü kaplo filan, eklentileri var. Düşük ms mouseler oldukça pahalı, MSI ciddi anlamda F/P ürünü yaratmış.

MSI GM60 öneririm en iyi özelliği 0,33 ms gecikme süresi var,FPS oyunları için en önemlisi bana kalırsa, onun dışında RGB, Makro, örgü kaplo filan, eklentileri var. Düşük ms mouseler oldukça pahalı, MSI ciddi anlamda F/P ürünü yaratmış.
Ben özellikle pubg için alıyorum mausu
n11.com'dan MSI Clutch GM60 RGB Oyuncu Mouse profesyoneller için seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Msı Clutch Gm60 Rgb Oyuncu Mouse Profesyoneller İçin - n11.com söylediğiniz maus bu mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı