PUBG vs Tom Clancy's Rainbow Six Siege

teknoabans

Hectopat
Katılım
10 Aralık 2015
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi günler.Sorum 2 oyun tercihi arasında kaldım sizden öneri alarak satın almak istiyorum.

Sistemim: GTX 950M 4GB EKRAN KARTI
İ7 6700HQ İŞLEMCİ
16GB RAM

Tek kişi oynuyacağım 2 oyunuda sizce PUBG mı RAİNBOW'mu? En çok saran hangisi tüm yaz boyunca çok sarsın zevk alayım.
Rainbow'u Starter Edition alacağım, PUBG ise 50 TL'ye satılıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rainbow'un Standart Edition'u yazın 55 TL'ye kadar düşüyor diyorlar, alacaksanız onu alın derim.
Asıl soruya gelirsek, iki oyunda farklı oyunlar. Sizin zevkinize kalmış ama bana sorarsanız Rainbow alın. PUBG aldığıma pişman oldum. Bana oldukça sıkıcı geldi.
 
R6S Starter Edition alacaksan alma, karakter açmak için çok fazla uğraşman lazım. Buna uğraşırken sıkılma ihtimalin yüksek.
3 atak 3 defans operatörü açık gelecek bu sayı da yeterli. Oyunu oynarken açmak bence sıkıcı değil sadece karakter açmaya çalışılmıyorsa.
 
Operatör sayısını dert etmeyin. Oyunu değişik operatörlerle oynayınca zevk almıyorsunuz veya garanti kazanmıyorsunuz. İyi oynadığınız 3-5 operatörü açın kafi. Zaten oyunu öğrenene kadar çoğu operatörü açacak kadar miktar biriktirirsiniz.
 
R6 Siege alın. PUBG bence "overrated" bir oyun. Kötü değil ama.
arkadaş bence demiş ama yinede yazıyorum R6 ya sıkıldıkça giriyorum fakat Pubg için onu söyleyemem eğer arkadaşlarım açık ise kesinlikle o gün en az 1 saat pubg oynarız kimisi overrated desin kimisi hakediyor desin beni ilgilendirmez ama 1-2 arkadaşın var ise pubg öneririm
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı