PUBG yayını için işlemci seçimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

onur15onur

Hectopat
MSI B350M GAMING PRO AMD Soket AM4 Micro ATX 32GB DDR4 Anakart
16 GB 2400 MHz RAM
MSİ GTX1060 GAMING X 6 GB EKRAN KARTI

Donanımlarına sahibim ve Twitch'te PUBG yayını yapmak için işlemci alacağım. Bilgisayarcı Ryzen 5 1600'ün yeterli olacağını söyledi. Sizce dediği gibi akıcı PUBG yayını için 1600 yeterli mi yoksa başka bir işlemci mi almalıyım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayıncılardan bana ne'den kastım yayıncıların ne düşündüğünden bana ne, ayrıca burada sistem toplama değil işlemci önerisi yapıyoruz. Forumda hakaret etmek yasak, "Örümcek Kafalı" sadece kafanıza taktığım bir lakap. Herhangi bir hakaret içermiyor. :D

Yayıncılar GPU daha çok yüklenerek yayın yapıyorlar. CPU üzerinden yayın yapılmıyor yani, zor bulurum öyle mi? Yayın yaparken hep GPU kullanıyorlar, CPU önemsiz demek.

Ben nelerden konuşuyorum arkadaş bana neleri anlatıyor. Tamam Intel en iyisi. Intel kral, Intel gerek productivity gerek gaming gerek de streaming konusunda 1. Oldu mu?

@Walter H. White Körü körüne savunsa neyse tamam da, AMD'yi gömmek için verdiği çabalar takdire şayan. Forumdan soğutuyorlar beni. :D
Çok saçma bir hareket ama arkadaşın yaptığı, Intel'i savununca para falan mı kazanıyor anlamadım gitti:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı