PUBG "yıldıran" crash problemi

İşletim sistemi
Windows 10

Enes Demircan

Hectopat
Katılım
6 Şubat 2020
Mesajlar
6
RAM
Thermaltake Toughram 16 GB (2x8) 4000 MHz DDR4 CL19
Ekran kartı
Msi 4080 Suprim x
Anakart
B550 Gaming Edge Wifi
İşlemci
Ryzen 7 5800X3D
Her akşam 4-5 maç oynuyorum kesinlikle bu problemi yaşıyorum. Normalde oyun hep akıcı hiçbir problem yok kasma takılma vs yaşamıyorum. Ansızın oyun donuyor kilitleniyor ses vs de gelmiyor oyundan. Ama Discord'da ki arkadaşlarıma ses gidiyor. CTRL alt delete yaptığımda Görev Yöneticisi'ni açabiliyorum. Alt Tab'a bastığımda küçük pencereden Tslgame.exe yanıt vermiyor olarak gözüküyor ama Görev Yöneticisi'ni ön plana alamıyorum hiçbir şekilde ya o arayüzden oturumu kapatacağım ya da PC üzerinden reset atmam gerek. Oyun M.2 SSD'ye kuruluydu, silip hard diske yükledim değişen bir şey olmadı. Windows bellek tanılama üzerinden RAM'leri de kontrol ettim, sorun gözükmüyor. Steam'i ve oyunu ayrı ayrı yönetici olarak çalıştırdım, olmadı. Defalarca dosyalarını doğruladım olmadı. Komple temiz kurulum format attım olmadı. BIOS'tan XMP kapattım açtım iki türlü de denedim olmadı. Windows Defender'i komple devre dışı bıraktım olmadı. Çözüm olarak söylenen cihaz güvenliğinde ki bellek bütünlüğü zaten hep kapalı. İnternet üzerinde izlemediğim video yapmadığım şey kalmadı. Tüm programları kapatıp sadece PUBG açtım yine olmadı. Aynı zamanda neredeyse tüm ekipmanlarım yakın zamanda alındı, yeniler yani. İşlemci macununa varana kadar değiştim, yapmadığım şey kalmadı. Çözerse Technopat Sosyal çözer diye son çare buraya yazayım dedim. Burasıda olmazsa artık, sileceğim oyunu mental sağlığımı bozmaya başladı çünkü. Yardımınızı bekliyorum herkese teşekkürler. Yaşadığım problemi direkt buraya video olarak bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Merhabalar. Sizinle aynı sorunu bende yaşıyorum. Benzer bir sistemimiz var. Ne yaptınız acaba diğer oyunlarda da aynı sorunla karşılaşıyor musunuz? Bir çözüm yolu bulabildiniz mi?
 
Arkadaşlar benim tahminimce oyundan dolay DirectX 11 olmasından kaynaklanıyor sorun DirectX 12 yapınca ayarlardan bu sefer FPS düşüyor stabil değil genelde 2-3 saat gibi oluyor çoğu kişide.
 
Aynı sorunu bende yaşıyorum beni hiç oyuna giremeden lobide atıyor yok mu bunun çözümü? PUBG destek ile iletişime geçtim yine çözemedim.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı