PUBG’de adamı görememek

Ömer Sami Uslu

Hectopat
Arkadaşlar PUBG’deki en büyük sıkıntım bu. Her şey hoş FPS Ping yerinde fakat adamları görmekte çok zorlanıyorum. Bunun için yazılımlar geliştirilmiş ama hepsi PUBG tarafından yasaklanmış. Yani kullanınca ban yiyorsun. Bunun herhangi bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun çözümü yok maalesef. Her adamı göremezsin Pubg'de. Adamlar o kadar noob ki ghostluyor seni. Ama onun dışında kulaklığın iyi olmalı ses kasman için. Böylelikle adamların geldiğini veya nerede çatıştıklarını duyuyorsun.

Anti Aliasing ve Rötüşü arttır. Gölge ve efektleri kıs. Dokuyu arttırabildiğin kadar arttır. Kesinlikle etkisi var. Bir de 7.1 kulaklık kullan. Görmeden nerde olduğunu anlayabilmen daha kolaylaşır.

Aslında sorununuz "bence" düşmanı görememek değil, nereye bakacağınızı bilememek ya da nerede duracağınızı/durmayacağınızı.. bilememek diğer bir ifade ile tecrübe eksikliği..

mesela kill rekor sahibi vietnamlıyı (43 kill) izleyin, nerelerden geçiyor nasıl geçiyor, sizin oynadığınız tarz a göre nasıl farklı/benzer davranışlar gösteriyor ve bu fark/benzerlik ile size göre ne fayda sağlıyor..
örneğin ben kendi adıma heal kit kullanım mentalitemi komple değiştirdim.. cimrilikten savurganlığa geçtim sonuçta kullanılmayan first aid kit, ölünce fayda sağlamıyor

bunun da ilacı adaptasyon ve daha çok oyun saati

Soruyu yanlış okumuşum. Ben bug sanmıştım. Neyse soruna gelecek olursam, kendini eğitip oyunun taktiğini öğrenmen lazım. Bu arada o yazılım dediğin şeyler hack olmasın.

Evet aslında olabilir çünkü daha yeni başladım 20 saatim var

Vietnamlı arkadaşı izledim de Asya sunucularında ki oyuncuların durumunun ne kadar vahim olduğunun göstergesi Çocuğun hakkını yemiyorum tabi ama insanlar bu kadar kör olurun örneği.

mümkünse tecrübeli arkadaşlarınız ile takım olun, size liderlik etsinler, siz onları takipte kalın, bir nevi pasif izleyici/oyuncu olun..

ayrıca arkadaşların belirttiği 7.1 kulaklık ta ciddi bir etken.. Birçok durumda görmeseniz de duyuyorsunuz..

ancak 20 saat vs seviyesinde yaşayacağınız senaryo şöyle olacak;

" ayak sesi duyduğunuz an, Ben durayım ses çıkarmayayım mantığı ile pusu kurmaya çalışacaksınız, ya bu sırada kendinizi fark ettirip öleceksiniz, ya da yalnızlığa mahkum olacaksınız"

Şahsen ben uzun süre standart kulak içi kulaklık ile oynadım.. gayet de ayak seslerini duydum, ama mesela 2 kişi varken ben 1 sandım öldüm ( 1 kişiyi koşuyo sandım meğerse 2 kişi yürüyormuş)

Hatta analitik yönünüz kuvvetli ise, belli item/silahlara odaklanıp uzmanlaşmanızı tavsiye ederim.
mesela elinizde ak var yerde m16 var? hangisi daha iyi sorusunun cevabından ziyade hangisi ile daha tehlikeli/ölümcül olduğunuzu bilirseniz her şey daha kolay olacak sizin için

Bu şansa da bağlı bir durum. Bazen paraşüt bugu oluyor, bazen görünmez adam bugu oluyor. Size olmayabilir. Ancak bu olaylar size olmuyorsa kimseye olmaz diye bir şey yok.

Tam söylediğin şey ile olayın hiç alakası yok diyecektim ki diğer mesajını gördüm, sıkıntı yok.

@clgnkral hocam ben çalılarda araba ile adam kesmesini vs kast etmeye çalıştım.. her kill öncesi kornaya basıyor.. hatta bir kill var, ben videoyu kaç defa izledim hala daha adamı göremedim
ayrıca macro-no recoil vs de var.. çok detaya girmek istemedim, Ömer arkadaşımızı detay ile boğmayayım diye..

adam 40 mermiyi 1 click ile bitirio ve 40/40 crosshair içinde spread var..

işin güzeli mouse macro yazılımsal olmadığı için oyun tarafından Ban riski taşımıyor. Vietnamlı arkadaş böyle rahat rahat videosunu çekip dünyanın gözüne sokuyor

Dostum ben de göremiyorum ne yalan söyleyeyim. Kulaklıkla da tam olarak nerden sıkıyor onu da anlayamıyorum

Shroud'u izliyorum adam yemek yiyor, rakip ona sıkıyor, ben izlerken bırak görmeyi adamın sıktığı yerde bile adamı göremiyorum. Adam yemeğini elinden bırakıp adamı vurup yemeğine devam ediyor. Ben ölüyorum işte o pozisyonlarda

Bir de sana tavsiyem alanların sınırlarından gitmeye çalış, en azından arkan sağlam olur Tabi içerdeki mekanları tutan adamlara doğru rushlamakta epey zor oluyor ama dediğim gibi arka sağlam oluyor

Onun dışında görsen bile elinde Kar gibi bir silah olsa bile o silahlarda uzmanlaşmadan vurması epey zor. Adam duruyor, ben duruyorum. Ben sıkıyorum adam ölmüyor, adam sıkıyor ben ölüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…