PUBG’de adamı görememek

Ömer Sami Uslu

Hectopat
Arkadaşlar PUBG’deki en büyük sıkıntım bu. Her şey hoş FPS Ping yerinde fakat adamları görmekte çok zorlanıyorum. Bunun için yazılımlar geliştirilmiş ama hepsi PUBG tarafından yasaklanmış. Yani kullanınca ban yiyorsun. Bunun herhangi bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığın ses kalitesi vs. de giriyor duruma. Silahın ses yönüne direk dönmeniz gerekiyor. Bunu iyi yapan oyuncular zaten üst seviye oyuncular. İyi oyunculara dikkat ettiyseniz hasar aldıkları gibi yöneliyorlar. Pratik de gerek tabiiki de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Grafik ayarlarından ekran ölçeğini 100'e al, kenar yumuşatma ultra olsun, doku ortada, geri kalanı en düşükte olabilir. Bu grafik olarak adamı görmek için ideal ayardır.
Şimdi mermi yiyorsun önce sesin sağdan veya soldan geldiğine dikkat et ön veya arkada olabilir sesi anladın hemen sana yakın olan bir pozisyona geç ve sesi aldığın tarafa fokuslan en küçük hareket olsun hemen bak veyahut mermi yiyorsun pozisyonun yok alt tuşuna basıp o sırada koş tabi sesin geldiği taraftaki tepelere bak uç kısımlarına veya sesin geldiği taraftaki ev olsun kaya ağaç ne varsa çok hızlı göz kontrolü ile bak anca böyle bulunabilir adamalar. Yada çok fazla pubg videosu izleyeceksin mithrain, shroud vs yada çok oynamak

Dikkatli oynarsanız adamların nerede olduğunu görürsünüz scope açın etrafa bakın bende ilk zamanlarda zorlanmıştım. Pubg'de iyi oynayan türk yayıncıları izleyebilirsin Mithrain falan adam neredeyse her saniye sağına soluna bakıyor.

Nvidia bir ekran kartın varsa aşağıda vereceğim linkteki ayarları yapabilirsin ondan sonrası diğer arkadaşların dediği gibi uzun uzun oynaman lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

750 den fazla saatim var merminin nerden geldigini anlıyorum fakat adam ateş etmeden göremiyomki dibimdeki adamı görebiliyorum sadece mesela erangelde aşşada ağaçların arasında bi adam var yok arkadaş görmem imkansız sanırım monitör küçük oldugu için ben laptoptan oynuyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı