Yengeççç Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 68 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #1 PUBG oynarken bir anda internet gidiyor, sistemi yeni topladım önceden böyle bağlantı sorunu yoktu yeni sistemde yapmaya başladı. Çözümü nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2023
PUBG oynarken bir anda internet gidiyor, sistemi yeni topladım önceden böyle bağlantı sorunu yoktu yeni sistemde yapmaya başladı. Çözümü nedir acaba?
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #2 Yengeççç dedi: PUBG oynarken bir anda internet gidiyor, sistemi yeni topladım önceden böyle bağlantı sorunu yoktu yeni sistemde yapmaya başladı. Çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel mi? Artı 0 Eksi
Yengeççç dedi: PUBG oynarken bir anda internet gidiyor, sistemi yeni topladım önceden böyle bağlantı sorunu yoktu yeni sistemde yapmaya başladı. Çözümü nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel mi?
KS KS Yengeççç Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 68 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #3 Anakart driverlerımı güncel ama tekrar silip yükleyeceğim belki de. Artı 0 Eksi