F0X
Hectopat
Daha fazla
PUBG'de 30 ve üzeri FPS almama rağmen sanki 5 FPS alıyormuşum gibi Farem çok gecikmeli (sanki 500MS Ping varmış gibi) dönüyor. Mesela fareyi sağa çevireceğim zaman 1-2 saniye sonra algılıyor ve hızlı hareketleri yapamıyorum çok ağır dönüyor. Bazen ekranın sağ taraflarında fare imlecim gözüküyor fareyi çevirince.
PUBG'yi 400 saatten fazla oynadım, daha oyun çıkmadan ilk zamanlarda oynamaya başlamıştım.
Eskiden böyle bir sıkıntı yoktu, kassa da oynuyordum, bu sıkıntı vikendi güncellemesiyle gelmişti.
Diğer oyunlarda 30-40 FPS alınca bunun gibi sıkıntılar yaşamıyorum, hatta GTA 5'te mükemmel oynanıyor 40 FPS varken.
Evet Sistemim çok patates ama sistemi değiştirecek durumda değilim.
Ayrıca bu sorun bilgisayara Xbox oyun kolu bağlayıp oynayınca çözülüyor, çok rahat oynanıyor oyun kolu ile, öyle bir sıkıntı yok oyun koluyla.
Bu sıkıntıyı nasıl çözebileceğim hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım edebilir mi?
O patates Sistem:
8 GB RAM
i5 5200U 2.20GHz
NVIDIA GeForce GT930M 2 GB
PUBG'yi 400 saatten fazla oynadım, daha oyun çıkmadan ilk zamanlarda oynamaya başlamıştım.
Eskiden böyle bir sıkıntı yoktu, kassa da oynuyordum, bu sıkıntı vikendi güncellemesiyle gelmişti.
Diğer oyunlarda 30-40 FPS alınca bunun gibi sıkıntılar yaşamıyorum, hatta GTA 5'te mükemmel oynanıyor 40 FPS varken.
Evet Sistemim çok patates ama sistemi değiştirecek durumda değilim.
Ayrıca bu sorun bilgisayara Xbox oyun kolu bağlayıp oynayınca çözülüyor, çok rahat oynanıyor oyun kolu ile, öyle bir sıkıntı yok oyun koluyla.
Bu sıkıntıyı nasıl çözebileceğim hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardım edebilir mi?
O patates Sistem:
8 GB RAM
i5 5200U 2.20GHz
NVIDIA GeForce GT930M 2 GB