PUBG'de silah çok sekiyor

676616

Centipat
Merhaba.

PUBG Steam indirdim. Normalde bu tarz oyunlarda aram iyidir ancak buradaki silahlar başka bir şey ben adama sıkıyorum, kontrol edemiyorum. Adam bana sıkıyor milimetrik oynuyor zaten oda benim vicuda denk geliyor. Ölüm kamerasından baktım da internetten pek çok hassasiyet denedim. Gene aynı çözemedim. Bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

PUBG Steam indirdim. Normalde bu tarz oyunlarda aram iyidir ancak buradaki silahlar başka bir şey ben adama sıkıyorum, kontrol edemiyorum. Adam bana sıkıyor milimetrik oynuyor zaten oda benim vicuda denk geliyor. Ölüm kamerasından baktım da internetten pek çok hassasiyet denedim. Gene aynı çözemedim. Bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

O benim içinde bayağı aynı durumdu fakat 1 haftadan sonra biraz alıştım ancak yine de biraz sekme var hassasiyeti fazla yaptım daha kontrollü oldu.

Merhaba.

PUBG Mobile göre çok sekiyor bende yaşamıştım önümdeki adam yerine tuhaf yerlere ateş ediyordum şu an oynamıyorum.

Merhaba.

Hassasiyetini kendine göre ayarlayıp test et hangi dürbün sekiyorsa onu düşür.

Bu hemen olacak bir şey değil. Zaman ve tecrübe gerekli. Silahın dinamiklerini ezberledikten sonra zaten gözün kapalı şekilde sıkarsın. Ama önce hassasiyet ayarını kendine göre ayarla. Hemen alışmayı bekleme. Poligon da hareket etmeyen hedefleri vurup sevinirsin maça girince kafaya şarjörü yeme ihtimalin şu an var.

Şöyle bir bilgiye rastladım doğru olma ihtimali var mıdır? Bazı mauslarda kendi programıyla içine kod yazıyorlar ondan sonra maus hiç sektirmiyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı