PUBG'de Sonic Radar kullanmak yasak mı?

Bu senin vicdanına ve ahlak değerlerine kalıyor
Sanal dünyadasınız Vicdan oralara pek uğramıyordur sanmam Hileye sonuna kadar karşıyım ama. Çünkü oyunun yapılış macından çıkıyor direk. Nasıl zevk alınır ki

Macro ile aynı şey değil bu. Macro, bir tuş ile birden fazla komutu yapmak oluyor. Bu da yasak. Fakat bu yazılım seslerin yerini gösteriyor. Zaten kulaklık ile oyun oynarken bir ses geldiğinde orada adam olduğunu anlıyoruz. Hile denilemez bence. İşitme engelliler için hoş düşünülmüş. Fark edilebilecek bir şey değil.
Yasaklı mı onu bilmiyorum.

Hileden hiçbir farkı yok gibi geldi bana.

Görsel olarak evet hileden farksız gibi duruyor. Ama kullanım şekli ve yazılım olarak yasal olması acaba dedirtebiliyor. Kullanan var mıdır derseniz bence çoktur.
Gayet iyi dinledim ve izledim adam ortalıkta gözükmüyorken sesinin yerini gösteriyor eğer CS:GO için aynı durum geçerliyse bence tamamen hile.

CS:GO ve PUBG videoları çok fazla var. Demek kullanan da çok. Adamı görmeden döndü direk oraya baktı. Beni böyle birisi vursa rapor ederdim haklı olarak.
CS:GO da kullanırsan ban yiyiceğinin garantisini verebilirim .Ama PUBG de tespit etmesi daha zor gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…