PUBG'de Sonic Radar kullanmak yasak mı?

Bu senin vicdanına ve ahlak değerlerine kalıyor
Sanal dünyadasınız:) Vicdan oralara pek uğramıyordur sanmam:) Hileye sonuna kadar karşıyım ama. Çünkü oyunun yapılış macından çıkıyor direk. Nasıl zevk alınır ki:)

Macro ile aynı şey değil bu. Macro, bir tuş ile birden fazla komutu yapmak oluyor. Bu da yasak. Fakat bu yazılım seslerin yerini gösteriyor. Zaten kulaklık ile oyun oynarken bir ses geldiğinde orada adam olduğunu anlıyoruz. Hile denilemez bence. İşitme engelliler için hoş düşünülmüş. Fark edilebilecek bir şey değil.
Yasaklı mı onu bilmiyorum.

Aşağıdaki video da gördüğünüz gibi yazılımı açtığınız da alt kısımda bir radar alanı görülüyor. Yeşil renklerde. Bu kısım sesin nereden geldiğini size gösteriyor. Yeşil ok ile düşmanı işaret ediyor size. Ama bu Asus ürünlerini aldığınız da size ücretsiz verilen yasal bir yazılım. Yasal olması mantıklı fakat aynı zamanda düşmanın yerini görmeden bilmenizi sağladığı içinde hile sınıfına girer mi acaba? :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hileden hiçbir farkı yok gibi geldi bana.

Görsel olarak evet hileden farksız gibi duruyor. Ama kullanım şekli ve yazılım olarak yasal olması acaba dedirtebiliyor. Kullanan var mıdır derseniz bence çoktur.
Gayet iyi dinledim ve izledim adam ortalıkta gözükmüyorken sesinin yerini gösteriyor eğer CS:GO için aynı durum geçerliyse bence tamamen hile.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı