PUBG'de Temiz Bir Oyun Oynamak Mümkün mü?

Bu arada oyuncu kitlesine önem veriyorsan yine bu iki oyun tertemiz. Battlefield V genellikle eski Battlefield 1942-Vietnam-Bad Company2 oyuncularından oluşuyor. Yaşını almış aklı başında kitle oynuyor yüksek oranda. Rainbow keza yine aynı şekilde. Bu sene çok girmedim fakat takım oyununa önem veren olgun kesim oynuyor. Kanser kitle şu anda Pubg,Pubg Lite ve Fortnite gibi oyunlarda toplanmış durumda. Karar senin tabi.

Rainbow Six Siege oyununda da hile yok demek biraz zor olur ama diğer oyunlara nazaran daha az denk geliyor sürekli işleyen raporlama ve ban sistemi var ama yinede zaman zaman hile denk geliyor, oyunda dropshot ve recoil makro kalktı oyun biraz daha keyif vermeye başladı.

Rainbow Six Siege oyununda da hile yok demek biraz zor olur ama diğer oyunlara nazaran daha az denk geliyor sürekli işleyen raporlama ve ban sistemi var ama yinede zaman zaman hile denk geliyor, oyunda dropshot ve recoil makro kalktı oyun biraz daha keyif vermeye başladı.
Dediğin gibi çok nadir. Şöyle söyleyeyim 2 seneye yakın süredir oynuyorum Rainbow Six Siege'i çok ciddiyim bir kere dahi hileyle karşılaşmadım. Amaç övmek değil şu an dediğim gibi Battlefield V oynuyorum. Fakat yok yani. Gelmedi 😀 Bazen smurf kasanlar geliyor. Ha o zaman çileden çıkıyorsun fakat adam biliyor, bildiği için yok ediyor. Yeni başlayan oyunculara denk gelirse hile sanarlar genelde smurf oyuncuları. Bana da 3-4 defa denk geldi. Adama bir yandan hayran kalıp bir yandan küfür ediyorsun. Yenilmek güzel olur mu ? Oluyor. Daha çok hevesleniyorsun karşındaki adam seni estetik bir şekilde yendiği zaman. Hile başka bir şey tabi. Nefret ettirir adamı oyundan.

Dediğin gibi çok nadir. Şöyle söyleyeyim 2 seneye yakın süredir oynuyorum Rainbow Six Siege'i çok ciddiyim bir kere dahi hileyle karşılaşmadım. Amaç övmek değil şu an dediğim gibi Battlefield V oynuyorum. Fakat yok yani. Gelmedi 😀 Bazen smurf kasanlar geliyor. Ha o zaman çileden çıkıyorsun fakat adam biliyor, bildiği için yok ediyor. Yeni başlayan oyunculara denk gelirse hile sanarlar genelde smurf oyuncuları. Bana da 3-4 defa denk geldi. Adama bir yandan hayran kalıp bir yandan küfür ediyorsun. Yenilmek güzel olur mu ? Oluyor. Daha çok hevesleniyorsun karşındaki adam seni estetik bir şekilde yendiği zaman. Hile başka bir şey tabi. Nefret ettirir adamı oyundan.

dostum bende bir kere denk geldim adam border haritasında bizim takımda doc aldı ve ironside ile mahvetti karşı takımı biz hep ölüp adamı izledik onun dışında denk gelmedim hileye ama oyunda çok banlanan var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı