Tam ekrandan çıkın derken?Tam ekrandan çıkın üst taraftan klavye ayarlarına gelin ardından "hold Shift to" run seçeneğini tam tersi yapın ardından oyun içi kontrolleri sıfırlayın.
Hocam mobil oyunundan mı bahsediyorsunuz yoksa Steam PUBG'den mi ? Mobilden bahsediyorsanız şu tarz bi video buldum
Tam ekrandan çıkın derken?
Hocam o zaman sanırım kaldırılmışHocam ayarlara baktım fakat dediğiniz gibi bir ayar bulamadım sadece "=" otomatik koşma var o kadar. Belki ben başlamadan önce dediğiniz ayar vardı bilmiyorum fakat sadece bunu bulabildim. https://steamuserimages-a.akamaihd....404/5A4CCC6D443D050CD47F2DC6177C2DA15B8C717C/
Çok basit sadece tuş atamalarından koşmak için Shift'e basılı tutdaki tike basın tik giderse artık Shift'e basmadan koşabilirsiniz.
OLMUYOSA YANLIŞ YILDASINIZÇok basit sadece tuş atamalarından koşmak için Shift'e basılı tutdaki tike basın tik giderse artık Shift'e basmadan koşabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.