PUBG'nin Bağımlılık Yapması

Skyline34

Hectopat
Yer
Mars
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni ve Grafiker
Normalde hiç oyunlara giren biri değilim, arada bir GTA 5 ve CS:GO falan girerdim ama şu PUBG'ye başladıktan sonra nedense hiç çıkmıyorum. Arkadaşlarım bana PUBG dediklerinde dayanamıyorum hemen giriyorum :D Bir tek ben mi böyleyim yoksa yalnız değil miyim? :)

PC üzerinden mobile versiyonunu oynuyoruz, Steam üzerinden almayı düşünüyoruz sizce alınmalı mı?

Normalde hiç oyunlara giren biri değilim, arada bir GTA 5 ve CS:GO falan girerdim ama şu PUBG'ye başladıktan sonra nedense hiç çıkmıyorum. Arkadaşlarım bana PUBG dediklerinde dayanamıyorum hemen giriyorum :D Bir tek ben mi böyleyim yoksa yalnız değil miyim? :)

PC üzerinden mobile versiyonunu oynuyoruz, Steam üzerinden almayı düşünüyoruz sizce alınmalı mı?

Bence PC versiyonunu almalısınız. Grafikler, fizikler çok daha iyi. Tavsiye ederim.

PC versiyonunun o kadar keyifli olacağını sanmıyorum. Adam vurması otomatik loot nişan desteği olmadığı için daha zordur. Ama alışınca keyif verir.

PC versiyonunun o kadar keyifli olacağını sanmıyorum. Adam vurması otomatik loot nişan desteği olmadığı için daha zordur. Ama alışınca keyif verir.
Hocam bizdeki birazda alışkanlık. Klavye mousenin verdigi rahatligı mobilde bulamadigim icin de keyif almiyorum.

PUBG bağımlılık yapacak bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Ayda bir defa canım sıkıldığı zaman giriyorum. Aynı şeyleri tekrar tekrar yapmak saçma ve zaman kaybı gibi geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı