PUBG'ye girince İnternet çok yavaşlıyor

• Konuyu başlatan TAHAU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 4.096
Makaleler
2
Windows 10 1903 sürüm. ASUS N14 ile bağlanıyorum. PUBG'ye girmeden önce internet gayet hızlı iken PUBG'ye girince maçta falan olunca internet çok ama çok yavaşlıyor. Hiçbir resim bile açılmıyor internette. Ayrıca oyundan çıksam bile internet kendine 2 saatte anca geliyor. Sizce bu neden oluyor ve nasıl düzelir? Yakında taşınacağız kabloluya geçeceğim ama şu anlık durum bu. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir deniyim bari belki bir işe yarar. Bu arada denediğim yollar;
-Dns adresini hem sıfırladım hemde değiştirdim sonuç aynı.
-Windows arka plan ve Steam arka planda oyun indirmeyi kapattım.
Ayrıca bu Tilgin modemlerin ayarları falan resetsiz sıfırlanıyor mu? Yada firmware'ı var mıdır?

Windows 10 1903 sürüm. ASUS N14 ile bağlanıyorum. PUBG'ye girmeden önce internet gayet hızlı iken PUBG'ye girince maçta falan olunca internet çok ama çok yavaşlıyor. Hiçbir resim bile açılmıyor internette. Ayrıca oyundan çıksam bile internet kendine 2 saatte anca geliyor. Sizce bu neden oluyor ve nasıl düzelir? Yakında taşınacağız kabloluya geçeceğim ama şu anlık durum bu. Yardımlarınızı bekliyorum.
Asusun özel bir internet kontrol programı var ismini hatırlamıyorum.Oradan oyunlara high-low gibi internet verebiliyorsun yanlış birşeyi seçtiğimde aynı sorunu yaşadım böyle birşey kullanıyorsan,default yapıp ayarları o uygulamayı silip dener misin ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı