PUBG'yi sevmiyorum

PUBG Zaten o bir anda popüler olup azalarak sönen oyunlardan birisi. Kısaca "Fortnite'ın grafikleri çocukça" diyen kitlenin favorisi, ki o kitlenin de kalitesi belli. (Beni Fortnite fanı olarak algılamayın Fortnite da pek sevmem ama en azından PUBG çöplüğünden daha iyi.)

Arma 3 modu iken çok iyiydi, ayrı bir oyun olarak çıkardılar, ilk zamanlar bana çok keyifli geliyordu, 2 ayda 300-400 saat oynamışımdır, rekor sayılır benim için. Sonra inanılmaz sıkıcı gelmeye başladı, arkadaşlarımla girdiğimde bile keyif alamadım oyundan ve bıraktım.

Oyuncu kitlesi kalitesiz, bence ondan.

Arma 3 modu iken çok iyiydi, ayrı bir oyun olarak çıkardılar, ilk zamanlar bana çok keyifli geliyordu, 2 ayda 300-400 saat oynamışımdır, rekor sayılır benim için. Sonra inanılmaz sıkıcı gelmeye başladı, arkadaşlarımla girdiğimde bile keyif alamadım oyundan ve bıraktım.

Oyuncu kitlesi kalitesiz, bence ondan.
Kitle konusuna katılıyorum. Zaten PUBG, LoL gibi oyunları bitiren sebep malesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı