Çözüldü Public_html klasörüne upload yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ARI

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bal Kovanı
Daha fazla  
Yeni bir web sitesi üzerinde çalışıyorum ancak FileZilla programı aracılığıyla FTP sunucuma bağlanıp, dosyalarımı public_html klasörüne upload edemiyorum.

Bu konu hakkında bilgisi olan varsa, yardımcı olursa sevinirim.

CHMOD izinleri hakkında hiç bir bilgim yok , önceden public_html dosyasına aktarım yapabiliyordum. cPanel'den de aynı sonuca ulaşıyorum. Veritabanından dolayı olabilir mi?
CHMOD izinleri kontrol edin, izinler verilmiş ise FileZilla'ya giriş yaptığınız kullanıcının yetkisi olmayabilir. cPanel/Plesk Panel üzerinden upload işlemini deneyin.

Sorun yeterince açıklayıcı değil neler olup bittiğini sezemiyorum. İsterseniz Teamviewer üzerinden yardımcı olabilirim size. İmzamdaki website linkine girip size uygun platformdan bana ulaşabilirsiniz.

Teklifiniz için çok teşekkürler, ancak dosyalar çok gizli olduğundan dolayı bu seçeneği uygulamamız mümkün değil.
Şimdi şöyle izah edeyim,
FileZilla'dan sunucu'ya bağlanıp Ana dizinde bulunan cPanel,etc,tmp,public_html,www,mail vs. bölümündeyken ''public_html'' klasörüne dosya aktaramıyorum. Anlamadığınız başka bir yer var mı?

Teklifiniz için çok teşekkürler, ancak dosyalar çok gizli olduğundan dolayı bu seçeneği uygulamamız mümkün değil.
Şimdi şöyle izah edeyim,
FileZilla'dan sunucu'ya bağlanıp Ana dizinde bulunan cPanel,etc,tmp,public_html,www,mail vs. bölümündeyken ''public_html'' klasörüne dosya aktaramıyorum. Anlamadığınız başka bir yer var mı?
Anlıyorum pekala, aldığınız herhangi bir hata kodu vs. yok mudur?
CHMOD izinlerini 777 yapın.
(Filezilla > izin verilecek dosya veya dizin > Sağ tık > Dosya İzinleri > açılan ekranda numaraların olduğu kutucuğa 777 yazın)
CHMOD ayarlarını kontrol ettikten sonra alttaki düzenlemeyi de yapıp tekrar dener misiniz?
Filezilla > Düzenle > Ayarlar > Bağlantı > FTP > Aktif'i seçin ve yeniden başlatın.

Anlıyorum pekala, aldığınız herhangi bir hata kodu vs. yok mudur?
CHMOD izinlerini 777 yapın.
(Filezilla > izin verilecek dosya veya dizin > Sağ tık > Dosya İzinleri > açılan ekranda numaraların olduğu kutucuğa 777 yazın)
CHMOD ayarlarını kontrol ettikten sonra alttaki düzenlemeyi de yapıp tekrar dener misiniz?
Filezilla > Düzenle > Ayarlar > Bağlantı > FTP > Aktif'i seçin ve yeniden başlatın.
''550 Could not change perms on public_html: Operation not permitted'' Yeşil renkte bu hatayı alıyorum.
Büyük ihtimalle CHMOD izinleriyle alakalı bir durum.
Evet değiştirmeyi onaylatmıyor ve ben nedense Veritabanından şüpheleniyorum.

''550 Could not change perms on public_html: Operation not permitted'' Yeşil renkte bu hatayı alıyorum.
Filezilla > Düzenle > Ayarlar > Uzak Dosya Listesi > Gizli Listeyi Her Zaman Göster seçeneğini seçip
CHMOD ayarlarını 777 ayarladıktan sonra tekrar dener misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı