Pudding keycaps önerisi

Daha fazla  
Selam, SteelSeries Apex 7 klavyem için pudding keycaps almak istiyorum. İnternetten bakinca önümde iki seçenek var birisi hyperx diğeri steelseries. Klavye takımının Türkçe olması benim için önemli ama SteelSeries Türkçe takımı yok. HyperX ise benim klavyeme uyar mi uymaz mi bilemedim. Düşünceleriniz neler, ne tavsiye edersiniz? Aradaki 100TL farki gormezden gelin.

Bende mevcut Hyper X Pudding Keycaps şahsen ben beğenmiyorum.
Hyperx klavye icin mi kullaniyorsunuz yoksa farkli bi model mi? Bendeki klavye ile uymazsa elimde kalmasin. Shift tuşum falan küçük. Steelseries Türkçe olsa düşünmeden alırdım. Bu arada fotoğraf birakma şansiniz var mi?

Başka bir klavyede kullanıyorum. Enter filan büyük bazı tuşlar uyumlu değildi ama benim klavyem küçük ve ingilizce.

Dosya Ekleri

• IMG_20220719_154903[162].jpg
    IMG_20220719_154903[162].jpg
    300 KB · Görüntüleme: 344
İngilizce olması çok mu büyük sorun?
4 sene ingilizce klavye kullandim, turkce bazi harfler ustune baski olarak basilmişti; rgb ile sadece ingilizce tuş takımı gorunuyordu yani. Epey bi yazma ozurlusu olmuştum surekli emin olmaya çalisiyordum hangi tuş neydi diye. Artik bu problemden kurtulmak umidiyle yeni klavyeye geçtim, bu sefer de keycaps yuzunden ayni soruna dönmek istemem 😅

Kotu olduğu için değil pudding keycaps çok hosuma gidiyor ve uzun zamandir da istedigim bir sey. İndirimde apex 7yi yakalayinca uste kalan parayla keycaps almak istedim:)
Pudding yerine başka bir şey vardı PBT ABS mi o tarz bir şey ben şahsen o tarz daha çok seviyorum. Bir bakın dilerseniz. Çok hakim değilim bu konuya

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı