Pudra wax nasıldır?

J. Barbaro

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar Agiva'dan pudra wax sipariş ettim. Saçımın dağınık olmasını istiyorum. Genetik olarak kelliğimiz yok. Saçımda dökülme yapar mı? Saçımı dağınık yapar mı? Kullanmış tecrübeli arkadaşlar varsa deneyimlerini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar Agiva'dan pudra wax sipariş ettim. Saçımın dağınık olmasını istiyorum. Genetik olarak kelliğimiz yok. Saçımda dökülme yapar mı? Saçımı dağınık yapar mı? Kullanmış tecrübeli arkadaşlar varsa deneyimlerini bekliyorum.

Dökülme yapması konusunda bilgi sahibi değilim ama aşırı kullanımda saçlar çok fazla kırılıyor, koyun tüyü gibi oluyor.

Hocam hem kırmızı hem siyah mavisini almadım ne farkları var? Mavisi esnek tutuş yazıyordu siyah sert tutuş kırmızı extra sert tutuş olması gerekiyor.
Hocam benim saçım ince telli ve asla fön tutmuyordu. Bende dağınık kullanıyorum ve mavisini önerirdim. Diğerleri çok sert yapıyor bir kere şekil verince bir daha düzeltemiyorsunuz. Mavisi ise daha yumuşak ve doğal gösteriyor. Ayrıca uzun vadeli dökülme yapar mı bilemem ama 1,5-2 senedir kullanıyorum daha bir sorun yaşamadım. Saçımı her gün yıkıyorum ama sürekli dışarı çıktığım zamanlarda. Hafif nemliyken döküp kullanııyorum.

Dökülme yapması konusunda bilgi sahibi değilim ama aşırı kullanımda saçlar çok fazla kırılıyor, koyun tüyü gibi oluyor.
Hocam günlük 1 kez kullanacağım sizce bir şey olurmu?

Hocam benim saçım ince telli ve asla fön tutmuyordu. Bende dağınık kullanıyorum ve mavisini önerirdim. Diğerleri çok sert yapıyor bir kere şekil verince bir daha düzeltemiyorsunuz. Mavisi ise daha yumuşak ve doğal gösteriyor.
Hocam peki siyahta dağınık yapma imkanım olmaz mı?

Benim saçım da ince telli sizin saçınız uzun mu kısa mı? Bir de saça hafiften de ıslak görünüm vermek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

Benim saçım da ince telli sizin saçınız uzun mu kısa mı? Bir de saça hafiften de ıslak görünüm vermek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Saçım orta halli, çok uzayınca tutmuyor mavi olan. Islak görünüm vermek istiyorsanız köpük kullanmanız gerekiyor pudra ile yapamazsınız.

Saçım orta halli, çok uzayınca tutmuyor mavi olan. Islak görünüm vermek istiyorsanız köpük kullanmanız gerekiyor pudra ile yapamazsınız.
Hocam peki siyah pudra wax ile saçımı dağınık yapabilir miyim? Bir de nasıl dökeceğim ilk defa pudra kullanacağım.

Hocam peki siyah pudra wax ile saçımı dağınık yapabilir miyim? Bir de nasıl dökeceğim ilk defa pudra kullanacağım.
Yani ben siyah ile yapamamıştım. Maviyi alınca siyahı bir kenara kaldırdım. Direkt olarak saçınıza dökemeniz gerekiyor fazla dökmenize gerek yok. Ben hafif nemliyken döküyorum bence daha iyi oluyor.

Yani ben siyah ile yapamamıştım. Maviyi alınca siyahı bir kenara kaldırdım. Direkt olarak saçınıza dökemeniz gerekiyor fazla dökmenize gerek yok. Ben hafif nemliyken döküyorum bence daha iyi oluyor.
Saçımın Her tarafına dökmem gerekiyor değil mi? Ben trendyoldan sipariş etmiştim siyah 2 adet kırmızı 1 adet acaba hepsini iade edip maviyi mi etsem ne yapmalıyım?

Yüzünüzü kesip sadece saçınızın fotoğrafını atabilir misiniz acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı