Puff aroma önerisi

O zaman arkadaşınıza bu konuyu ve mesajları okutmanızı öneririm aklı başına gelsin hepsi para israfı gerçekten sizi düşündüğümden böyle diyorum yoksa benim için sorun yok zaten.

600 TL'ye aldım. Çok geçmeden 300 TL'ye satmak zorunda kaldım. Gerçekten iğrenç bir şey.

Kullanmayin şöyle aletler vallahi sonunuz kötü olur.

Arkadaş kullanırsam ne olur dememiş. Cevaplamayacaksanız gereksiz mesaj atmayın.

Kullanacak kişi ilk defa kullanacak, önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca almak için site de önerirseniz sevinirim.

Vozol kaç k alacaksınız?
Watermalon Ice = Çok şekerli ancak ferahlatıyor ve ağızda karpuzlu sakız çiğnemiş kadar tat bırakıyor.
Dragon Fruit Banana Cherry = Tadı ağır ve fazla kullanımda mide bulantısı yapabilir ve boğaz açmıyor (ferahlatmıyor)
Kiwi Strawberry = Watermelon Ice gibi tatları da benzer ve o da iyi
Elmalı hiçbir puff almayın. Tadı ekşiyor ve iğrenç tat bırakıyor. Zaten güzel de değiller.
Grape Ice: Tek aromalı. Üzüm tadı çok iyi ve aşırı ferahlatıyor.
Mango Watermelon Peach: Karışık meyve suyu gibi tadı var. En dengeli ve en güzel kokan bu pufftır.
Aklınızda aroma varsa yazabilirim nasıl olduğunu.

O zaman arkadaşınıza bu konuyu ve mesajları okutmanızı öneririm aklı başına gelsin hepsi para israfı gerçekten sizi düşündüğümden böyle diyorum yoksa benim için sorun yok zaten.
15+ Puff kullandım üstüne elektronik de kullandım. Gram sağlık sorunum yok. Kondisyonum hala aynı. Tıkanma,öksürme mevcut değil. Sizin kullandığınız puff kendi sağlık sorunlarınızı tetikliyorsa o problem sizindir. Ayrıca puff keyif işi zaten. Keyiflere de karışmasanız ?

Son düzenleme:
Arkadaş kullanırsam ne olur dememiş. Cevaplamayacaksanız gereksiz mesaj atmayın.

Vozol kaç k alacaksınız?
Watermalon Ice = Çok şekerli ancak ferahlatıyor ve ağızda karpuzlu sakız çiğnemiş kadar tat bırakıyor.
Dragon Fruit Banana Cherry = Tadı ağır ve fazla kullanımda mide bulantısı yapabilir ve boğaz açmıyor (ferahlatmıyor)
Elmalı hiçbir puff almayın. Tadı ekşiyor ve iğrenç tat bırakıyor. Zaten güzel de değiller.
Mango Watermelon Peach: Karışık meyve suyu gibi tadı var. En dengeli ve en güzel kokan bu pufftır.

15+ Puff kullandım üstüne elektronik de kullandım. Gram sağlık sorunum yok. Kondisyonum hala aynı. Tıkanma,öksürme mevcut değil. Sizin kullandığınız puff kendi sağlık sorunlarınızı tetikliyorsa o problem sizindir. Ayrıca puff keyif işi zaten. Keyiflere de karışmasanız ?
Anladım hocam en güzel cevap veren sizsiniz, fakat arkadaşım grape ice tercih edeli çok oldu. Yinede teşekkür ediyorum.

Ben değilim hocam arkadaşım için konu oluşturdum. Kendim kullanmıyorum.
O zaman arkadaşınıza bu konuyu ve mesajları okutmanızı öneririm aklı başına gelsin hepsi para israfı gerçekten sizi düşündüğümden böyle diyorum yoksa

Vozol kaç k alacaksınız?

Dışında nikotin olduğu ve bağımlılık yaptığı yazıyor bunuda mı okumadınız?.

Vozol kaç k alacaksınız?

Gidin bi ciğerlerinizin filmini çektirin bakalım ne çıkacak öksürme ile belli olmayan hastalıklar da var puffun zararsız olduğunu söyleyemezsiniz zararsız felan değil.

600 TL'ye aldım. Çok geçmeden 300 TL'ye satmak zorunda kaldım. Gerçekten iğrenç bir şey.
Bende 550 liraya aldım 150 liraya satmak zorunda kaldım çok kötü hasta oldum dün doktora göründüm hava makinası taktılar ciğerlerim çok etkilenmiş.

O zaman arkadaşınıza bu konuyu ve mesajları okutmanızı öneririm aklı başına gelsin hepsi para israfı gerçekten sizi düşündüğümden böyle diyorum yoksa

Dışında nikotin olduğu ve bağımlılık yaptığı yazıyor bunu da mı okumadınız?

Gidin bir ciğerlerinizin filmini çektirin bakalım ne çıkacak öksürme ile belli olmayan hastalıklar da var puffun zararsız olduğunu söyleyemezsiniz zararsız falan değil.

Halı Saha'da çok rahat top koşturuyorum dostum. Gayet de aynıyım. Yıllardır kullandığım şeyin içinde nikotin olduğunu ben biliyorum zaten :D. Herkesin sağlığı kendine. Aynı hassasiyeti alkol ve sigara için de gösteriyor musunuz?
Keyif için içiyoruz zaten. Sıkıntıdan puff içeni gördün mü? Portatif nargile işte.

Halı Saha'da çok rahat top koşturuyorum dostum. Gayet de aynıyım. Yıllardır kullandığım şeyin içinde nikotin olduğunu ben biliyorum zaten :D. Herkesin sağlığı kendine. Aynı hassasiyeti alkol ve sigara için de gösteriyor musunuz?
Keyif için içiyoruz zaten. Sıkıntıdan puff içeni gördün mü? Portatif nargile işte.
Aynı durumu sigara da da gösteriyor vücudum belki bünyeye göre bilmiyorum, ama beni çok etkiledi yani. Yine kullanan kullansın birşey demiyorum ama ben zevk için 800 liraya kendime zarar veren birşey almazdım işte aldım hata yaptım sonu böyle oldu.

Aynı durumu sigara da da gösteriyor vücudum belki bünyeye göre bilmiyorum, ama beni çok etkiledi yani. Yine kullanan kullansın bir şey demiyorum ama ben zevk için 800 liraya kendime zarar veren bir şey almazdım işte aldım hata yaptım sonu böyle oldu.

Geçmiş olsun hocam. Umarım sağlığınıza kavuşursunuz. Zaten sağlık sorununuz varsa puff etkiliyor. 800TL biraz fazla 25 30 gün için. Sizde haklısınız.

Geçmiş olsun hocam. Umarım sağlığınıza kavuşursunuz. Zaten sağlık sorununuz varsa puff etkiliyor. 800TL biraz fazla 25 30 gün için. Sizde haklısınız.

Tabii içene karışma hakkım yok haklısınız ben sadece sağlığı düşündüğümden uyarı yapmak istedim konuma bakın isterseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı