Puff içine çekmemek zararlı mı?

Ben 6000'lik olanını ciğerlerime dolu dolu çeke çeke bitirmiştim. Ne nefes darlığı ne de başka bir şey oldu. Arada öksürtüyordu sadece. Ama sizin vücudunuz aynı tepkiyi vermeyebilir dikkat edin.

Merhaba. Kendime 10 bin çekimlik bir puff almıştım ve halen kullanıyorum. Ben puffu içime çekmiyorum ağzımda dolaştırıp üflüyorum, nedeni ise hem dumanı hem de tadı hoş geliyor. Bunun akciğerlere bir zararı var mıdır? Su toplaması ne kadar içince olur? Şimdiden teşekkürler.
Tabiki de zararlı, Çin'in en ücra köşesinde çocuk işçilere doldurtulan bir şey için "Sağlığa zararlı mı?" sorusunu sormak çok saçma.

Tercih meselesi. Kimi de aromayı alıp dumanı bırakıyor. Nikotin için içiyorsan çekebilirsin.

Tercih meselesi, ben de mentollü sigara/e-sigara seviyorum. Keyif için güzel oluyor.
Nargilede nasıl tercih meselesi oluyor? Buhar direkt ciğerine gidiyor zaten. :D Sigara gibi içilmiyor ki. Koskoca MTL ve DL içimi de toplayıp çöpe atmışsınız. Ya da ben hiçbir şey bilmiyorum ve cahilce konuşuyorum, emin değilim.

Dilin hafif arkaya koyuyorsun duman ağzında kalıyor burnundan falan vermek istersen boğazına getirebiliyorsun dumanı oradan burna falan filan.

Aroma önerebilir misin çilelli aldım Vozol Gear 10k sevmedim. Benim anacım buhar falan değil sadece tat aroması biraz daha yoğun olan güzel bir tat arıyorum puff kullanma sebebim sadece aroma.

Aroma önerebilir misin çilelli aldım Vozol Gear 10k sevmedim. Benim anacım buhar falan değil sadece tat aroması biraz daha yoğun olan güzel bir tat arıyorum puff kullanma sebebim sadece aroma.

Herkesin zevki farklı olsa da seveceğini düşündüğüm şeyleri söyleyim;

- Strawberry Mango

- Mango

- Pineapple, Banana , Strawberry

- Sütlü birşey vardı (sütlüler güzel oluyor)

- Karamel varda al

- Cookie (birisi tattırmıştı efsane birşey ama makinesi vardı likiti kendi koymuştu)

- Raspberry (fazla koku yapıyor)

- Chocklate Cream (ben çok sevmedim ama arkadaş çok seviyor)

- Dragon Fruit

Bu liste böyle uzayıp gidiyor, rastgele alıp denemek daha eğlenceli ve heyecanlı olsa da tat olarak meyveli olanların çoğunun tatında az bir değişiklik var gibi geliyor bazen, kendine göre bir tat bulursun umarım, bu listedekiler genel olarak sevilmiş tatlar.

Not: Asla tobaccolu bir ürün alma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı