Yaklaşık 2 haftalık puff deneyimimi anlatmak istiyorum. Arkadaşımdan 700TL civarından aldım. Yaklaşık aldığımdan sanırım 1.5 haftadır içmiyorum. İçmeyeceğim de. Sadece para kaybı.
-Türkiye'de Vozol'ün kendi markası yoktur. Yani alacağınız puff %100 olarak çakma ve Çin markasıdır.
-700-1200 civarlarında aldığınız pufflar aslında 300-500 gibi düşük fiyatlara satılıyor çünkü orijinal değil.
en ama en önemli olarak, aldığınız Puff'un sizin kafanızı güzel yapar. Çünkü sigarada olmayan fakat Puff'da bulunan esrar'a yakın dozda bir madde bulunur. Yani uyuşturucuyu vücudunuza sokmak gibi bir şey.
-Öksürük yapar.
-Pişman ettirir, mahcup olursunuz ve depresyona kadar gidebilir.
-%30-40 likitten sonra tadı bozulmaya, bozulma derken tadı gitmeye başlar.
-Ekonomik olarak pahalıdır.
-Şarjdayken ve çok ısınmada patlama riski. Bu ise cilt yanıklarına sebep olur.
-Diş eti ve sağlığınızı olumsuz yönde etkiler.
-Sigaradan kat kat daha zararlı.
Şimdi diyeceksin ki kaynak ne falan filan. Kaynak benim arkadaşlar. Heves ettim merak ettim aldım kullandım. Hatta almaya giderken vazgeçtim fakat çok geçti. Bulaşmayın sakın böyle şeylere yani gereksiz. Muhtemelen vereceğiniz 800TL ile günümüzde yaza hazırlık için 2 tişört alırsın, eğlenmek için oyun alırsın, paran cebinde kalsın diye cüzdan alırsın, paşalar gibi yiyebileceğiniz iskenderiniz olur. Yapmayın etmeyin.
-Türkiye'de Vozol'ün kendi markası yoktur. Yani alacağınız puff %100 olarak çakma ve Çin markasıdır.
-700-1200 civarlarında aldığınız pufflar aslında 300-500 gibi düşük fiyatlara satılıyor çünkü orijinal değil.
en ama en önemli olarak, aldığınız Puff'un sizin kafanızı güzel yapar. Çünkü sigarada olmayan fakat Puff'da bulunan esrar'a yakın dozda bir madde bulunur. Yani uyuşturucuyu vücudunuza sokmak gibi bir şey.
-Öksürük yapar.
-Pişman ettirir, mahcup olursunuz ve depresyona kadar gidebilir.
-%30-40 likitten sonra tadı bozulmaya, bozulma derken tadı gitmeye başlar.
-Ekonomik olarak pahalıdır.
-Şarjdayken ve çok ısınmada patlama riski. Bu ise cilt yanıklarına sebep olur.
-Diş eti ve sağlığınızı olumsuz yönde etkiler.
-Sigaradan kat kat daha zararlı.
Şimdi diyeceksin ki kaynak ne falan filan. Kaynak benim arkadaşlar. Heves ettim merak ettim aldım kullandım. Hatta almaya giderken vazgeçtim fakat çok geçti. Bulaşmayın sakın böyle şeylere yani gereksiz. Muhtemelen vereceğiniz 800TL ile günümüzde yaza hazırlık için 2 tişört alırsın, eğlenmek için oyun alırsın, paran cebinde kalsın diye cüzdan alırsın, paşalar gibi yiyebileceğiniz iskenderiniz olur. Yapmayın etmeyin.