Puffelektroniksigara.com güvenli mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar selam, bu site güvenli mi alışveriş yapan var mı? Fiyatlar uygun gözüktü.

Hocam uwell caliburn G2 almak istiyorum ama nereden güvenli alırım bilginiz var mı?

Aratınca çıkan smok shop diye bir site var, daha önce likit almıştım oradan alabilirsiniz bence.

En güvenlisi elden almak tabii, şehrinizde gizliden satan ve tamirini yapan yerler vardır muhtemelen. Çok kullanıcısı var e sigaranın çünkü.

Alacağınız modelin de yedek coillerinin kartuşlarının bulunabildiğinden emin olun, her modele getirmiyorlar, gelse de çok pahalı olabiliyor.

Aratınca çıkan smok shop diye bir site var, daha önce likit almıştım oradan alabilirsiniz bence.

En güvenlisi elden almak tabii, şehrinizde gizliden satan ve tamirini yapan yerler vardır muhtemelen. Çok kullanıcısı var e sigaranın çünkü.

Alacağınız modelin de yedek coillerinin kartuşlarının bulunabildiğinden emin olun, her modele getirmiyorlar, gelse de çok pahalı olabiliyor.
Hocam çok aktif içici değilim zaten, o yüzden puff'a yönelmiştim ancak o da 3 günde patates oldu.

smok shoptan ne zaman aldınız hocam en son?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı