Arkadaşlar, PUBG Mobile'de hesap satın alacağım fakat bilgileri nasıl kendi üstüme alırım bilmiyorum. Hesap sahibi önce hesabı verecek fakat sonradan hesabı geri alabilme ihtimali var mı? Benim neleri değiştirmem gerekiyor?
Mail adresi verecek senin öncelikle onun şifresini değiştirmen gerek, daha sonra pubg mobile hesabının şifresini değiştirmen gerek.Arkadaşlar, PUBG Mobile'de hesap satın alacağım fakat bilgileri nasıl kendi üstüme alırım bilmiyorum. Hesap sahibi önce hesabı verecek fakat sonradan hesabı geri alabilme ihtimali var mı? Benim neleri değiştirmem gerekiyor?
20kaç yaşındasın kardeşim
Mobilde şifre sormuyorki faceden bağlı hesap.Mail adresi verecek senin öncelikle onun şifresini değiştirmen gerek, daha sonra pubg mobile hesabının şifresini değiştirmen gerek.
O zaman facebook şifresini değiştirin20
Mobilde şifre sormuyorki faceden bağlı hesap.
Ve Facebook'un bağlı olduğu e-mail adresinin şifresini değiştir, her şey e-mailde bitiyor.O zaman facebook şifresini değiştirin

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.