Pulsar V2 PRX V3 alınır mı?

Makaleler
3
Daha fazla  
Bu mouse alınır mı? Scyrox'tan geçmeye değer mi?

1750350567806.png

Bir farea 6250 TL ben vermezdim eksik bir ekipmanın varsa ona veya sistemini upgrade edebilirsin.

Monitör alabilirsin 2 k 120 Hz ama farea ben 2500 TL'den fazla vermem en kotu epik gamesten oyun al.

Oto çeviri kurbanıyım yanlış anlamayın
-farea

240 Hz IPS panel monitör aldım yan monitörde 165 Hz 4K FPS oyunları oynuyorum zaten.

En kotu Euro'ya yatir sonra sistem toplarken çeker sisteme koyarsın biraz daha ben öğrenciyim lise son sınıf 2K burs alıyorum para direk bitiyor o paranın kaynağı ne.

Oto çeviri kurbanıyım yanlış anlamayın
-Farea

En kotu Euro'ya yatir sonra sistem toplarken çeker sisteme koyarsın biraz daha ben öğrenciyim lise son sınıf 2K burs alıyorum para direk bitiyor o paranın kaynağı ne.

13 yaşındayım harçlıkları biriktirdim 10-15k civarı monitörüde hediye olarak aldılar kısaca baba parası yani.

O nasıl harçlık bana 2 sene önce 4050 laptop aldılar onun dışında tum sistemi ben dizdim arkadan bomba gibi bir Z kuşağı geliyor desene.

O nasıl harçlık bana 2 sene önce 4050 laptop aldılar onun dışında tum sistemi ben dizdim arkadan bomba gibi bir Z kuşağı geliyor desene.

Günlük 250-300 TL civarı alıyordum dönemin sonuna doğru biriktirmeye başladım sanırım şimdilik mouse almacayağım güncel kullandığım mouse Scyrox V8 gereksiz geldi ileride Beast X geçerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı