Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #141 Hocam, tüple denedim biraz sonra video burada olur. Ekran görüntüsü; Bu arada motor, 3.5 KG ağırlığında, teker taksam, itişi görebilir miyim? Son düzenleme: 25 Aralık 2019
Hocam, tüple denedim biraz sonra video burada olur. Ekran görüntüsü; Bu arada motor, 3.5 KG ağırlığında, teker taksam, itişi görebilir miyim?
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 25 Aralık 2019 #142 Hell yeah
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #143 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 25 Aralık 2019 #144 Firehorse MK II dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gizli video, kullanılamıyor diyor maalesef.
Firehorse MK II dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Gizli video, kullanılamıyor diyor maalesef.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #145 Hallediyorum hocam. Tekrar deneyin şimdi.
Ericc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 1.270 Çözümler 5 Yer Eskişehir 25 Aralık 2019 #146 Hiç bilmeden soruyorum belki saçma gelebilir ama mesela büyük bir bütçemiz olsa bunun gelişmişini yapıp uçurabilir miyiz? Mesela insan uçurmak gibi.
Hiç bilmeden soruyorum belki saçma gelebilir ama mesela büyük bir bütçemiz olsa bunun gelişmişini yapıp uçurabilir miyiz? Mesela insan uçurmak gibi.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #147 @Ericc ısınmayı engellerseniz, evet uçurursunuz. Bu arada, konuya hoş geldin, hemşehirlim!
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 25 Aralık 2019 #148 Firehorse MK II dedi: Hallediyorum hocam. Tekrar deneyin şimdi. Genişletmek için tıkla... Muazzam Yan bebeğim yan Ericc dedi: Hiç bilmeden soruyorum belki saçma gelebilir ama mesela büyük bir bütçemiz olsa bunun gelişmişini yapıp uçurabilir miyiz? Mesela insan uçurmak gibi. Genişletmek için tıkla... Yani daha şu an bebek emeklemelerindeyiz. Uçmak daha çok uzak bize
Firehorse MK II dedi: Hallediyorum hocam. Tekrar deneyin şimdi. Genişletmek için tıkla... Muazzam Yan bebeğim yan Ericc dedi: Hiç bilmeden soruyorum belki saçma gelebilir ama mesela büyük bir bütçemiz olsa bunun gelişmişini yapıp uçurabilir miyiz? Mesela insan uçurmak gibi. Genişletmek için tıkla... Yani daha şu an bebek emeklemelerindeyiz. Uçmak daha çok uzak bize
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #149 @painkiller hocam, size Pulse Jet dışında başka bir soru soracağım. Turbojet için 3D model bulabilir misiniz, parçalarıyla? Eğer 3D Autocad modeli bulabilirsem, yapabilecek bir firma buldum İstanbul'da uyguna olursa, yaptıracağım.
@painkiller hocam, size Pulse Jet dışında başka bir soru soracağım. Turbojet için 3D model bulabilir misiniz, parçalarıyla? Eğer 3D Autocad modeli bulabilirsem, yapabilecek bir firma buldum İstanbul'da uyguna olursa, yaptıracağım.
Ericc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 1.270 Çözümler 5 Yer Eskişehir 25 Aralık 2019 #150 @Firehorse MK II Hocam siz ne işle uğraşıyorsunuz ?