Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #151 @Ericc öğrenciyim hocam. Lise 3, Anadolu Lisesi.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 25 Aralık 2019 #152 Firehorse MK II dedi: @painkiller hocam, size Pulse Jet dışında başka bir soru soracağım. Turbojet için 3D model bulabilir misiniz, parçalarıyla? Eğer 3D Autocad modeli bulabilirsem, yapabilecek bir firma buldum İstanbul'da uyguna olursa, yaptıracağım. Genişletmek için tıkla... Onu biraz araştırmam lazım dostum ya bana biraz zaman vermen gerek Modelleme işleri ile uğraşan arkadaşlarım var onlara bir sorayım bakalım.
Firehorse MK II dedi: @painkiller hocam, size Pulse Jet dışında başka bir soru soracağım. Turbojet için 3D model bulabilir misiniz, parçalarıyla? Eğer 3D Autocad modeli bulabilirsem, yapabilecek bir firma buldum İstanbul'da uyguna olursa, yaptıracağım. Genişletmek için tıkla... Onu biraz araştırmam lazım dostum ya bana biraz zaman vermen gerek Modelleme işleri ile uğraşan arkadaşlarım var onlara bir sorayım bakalım.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #153 Free CAD Designs, Files & 3D Models | The GrabCAD Community Library The GrabCAD Library offers millions of free CAD designs, CAD files, and 3D models. Join the GrabCAD Community today to gain access and download! grabcad.com Şöyle bir model buldum, olur mu acaba?
Free CAD Designs, Files & 3D Models | The GrabCAD Community Library The GrabCAD Library offers millions of free CAD designs, CAD files, and 3D models. Join the GrabCAD Community today to gain access and download! grabcad.com Şöyle bir model buldum, olur mu acaba?
Ericc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 1.270 Çözümler 5 Yer Eskişehir 25 Aralık 2019 #154 Firehorse MK II dedi: @Ericc öğrenciyim hocam. Lise 3, Anadolu Lisesi. Genişletmek için tıkla... Ben Lise 3 mü çok şaşırdım. Bende mühendis falan sanmıştım.
Firehorse MK II dedi: @Ericc öğrenciyim hocam. Lise 3, Anadolu Lisesi. Genişletmek için tıkla... Ben Lise 3 mü çok şaşırdım. Bende mühendis falan sanmıştım.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #155 @Ericc hocam hocam ya, hobi. @painkiller başka model; Free CAD Designs, Files & 3D Models | The GrabCAD Community Library The GrabCAD Library offers millions of free CAD designs, CAD files, and 3D models. Join the GrabCAD Community today to gain access and download! grabcad.com Daha güzel gibi?
@Ericc hocam hocam ya, hobi. @painkiller başka model; Free CAD Designs, Files & 3D Models | The GrabCAD Community Library The GrabCAD Library offers millions of free CAD designs, CAD files, and 3D models. Join the GrabCAD Community today to gain access and download! grabcad.com Daha güzel gibi?
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 25 Aralık 2019 #156 @Firehorse MK II ikincisi biraz daha iyi gibi ama dediğim gibi incelemek lazım detaylıca. Hata var mı diye.
@Firehorse MK II ikincisi biraz daha iyi gibi ama dediğim gibi incelemek lazım detaylıca. Hata var mı diye.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #157 @painkiller eğer uygunsa hocam, yazarsınız, dosyayı yollarım. Fiyata göre yaptırırım ya da hayallerim çöp olur.
@painkiller eğer uygunsa hocam, yazarsınız, dosyayı yollarım. Fiyata göre yaptırırım ya da hayallerim çöp olur.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 25 Aralık 2019 #158 Firehorse MK II dedi: @painkiller eğer uygunsa hocam, yazarsınız, dosyayı yollarım. Fiyata göre yaptırırım ya da hayallerim çöp olur. Genişletmek için tıkla... Derdin ne senin GE veya RR firmalarını batırmak mı(!)
Firehorse MK II dedi: @painkiller eğer uygunsa hocam, yazarsınız, dosyayı yollarım. Fiyata göre yaptırırım ya da hayallerim çöp olur. Genişletmek için tıkla... Derdin ne senin GE veya RR firmalarını batırmak mı(!)
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2019 #159 @painkiller hocam, motorun önünü kapattırıp, buji ile deneyeceğim güzel olur mu acaba? Bu arada, eğer sorunu yoksa, şu model en güzeli gibi; Free CAD Designs, Files & 3D Models | The GrabCAD Community Library The GrabCAD Library offers millions of free CAD designs, CAD files, and 3D models. Join the GrabCAD Community today to gain access and download! grabcad.com Son düzenleme: 26 Aralık 2019
@painkiller hocam, motorun önünü kapattırıp, buji ile deneyeceğim güzel olur mu acaba? Bu arada, eğer sorunu yoksa, şu model en güzeli gibi; Free CAD Designs, Files & 3D Models | The GrabCAD Community Library The GrabCAD Library offers millions of free CAD designs, CAD files, and 3D models. Join the GrabCAD Community today to gain access and download! grabcad.com
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 26 Aralık 2019 #160 Firehorse MK II dedi: @painkiller hocam, motorun önünü kapattırıp, buji ile deneyeceğim güzel olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Buji ateşlemesini ne ile yapacaksın? Akü mü?
Firehorse MK II dedi: @painkiller hocam, motorun önünü kapattırıp, buji ile deneyeceğim güzel olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Buji ateşlemesini ne ile yapacaksın? Akü mü?