Çözüldü Pulse RX 5500 XT yükte 65-70 derece

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Apex Tai

Kilopat
Daha fazla  
Ekran kartı sıcaklığım boştayken 50-60 arasında takılıyor. Oyun oynarken FPS sınırlamazsam 65-70 arası oyun oynarken. Bu değerler normal diye biliyorum ama boştayken fazla mı değil mi, yani kısaca değerlerim normal mi? Ekran kartım Sapphire Pulse RX 5500 XT 4 GB. Şimdiden teşekkür ederim.:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Belli bir sıcaklığa kadar fanlar çalışmıyor, boşta 45-50derece normal, aynı karttan bende var oyunlarda maksimum 64-65 derece, furmark testi 75 derecelerde.
Yalnız ben termal macunu Thermalright Cf-3 ile yeniledim.
Belli bir sıcaklığa kadar fanlar çalışmıyor, boşta 45-50derece normal, aynı karttan bende var oyunlarda maksimum 64-65 derece, furmark testi 75 derecelerde.
Yalnız ben termal macunu Thermalright Cf-3 ile yeniledim.

Çözüm
Bostayken fanlar calismiyorsa normal diyebilirim. GTX 1070 Ti kullaniyorum, o bicim kasam ve 2 egzoz 1 tane de temiz hava ceken fan olmasina ragmen bosta 45-50 derece civarinda takiliyor. Bu degerler sorun teskil edecek olsaydi bosta fanlari calismayacak sekilde tasarlamazlardi. Degerler gayet iyi, kafaya takilacak bir sorun yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı