PUP. Optional. Legacy nasıl silinir?

Yer
Mersin
Bilgisayarımın performansında düşüş yaşıyordum bende bütün virüs programlarıyla taratayım dedim. Malwarebytes bir şey yok dedi Kaspersky tam tarama yapmadım ama hızlıda bir şey yok dedi yine. Ama AdwCleaner böyle bir şey buldu. Karantinaya alıp sildim bilgisayarı yeniden başlattım ama silinmemiş. Korkuyorum bir şey var diye.

asdsaasd.PNG

Bilgisayarımın performansında düşüş yaşıyordum bende bütün virüs programlarıyla taratayım dedim. Malwarebytes bir şey yok dedi Kaspersky tam tarama yapmadım ama hızlıda bir şey yok dedi yine. Ama AdwCleaner böyle bir şey buldu. Karantinaya alıp sildim bilgisayarı yeniden başlattım ama silinmemiş. Korkuyorum bir şey var diye.

Eki Görüntüle 1172905

Karantinadan silebilirsiniz. Ayrıca Kaspersky ile tam tarama yapmanızı öneririm. Bu sadece potansiyel olarak istenmeyen yazılım.

Sorunlar devam ediyorsa veya içinde kuşku varsa uygula.

Sorunlar devam ediyorsa veya içinde kuşku varsa uygula.

Hangisini yapayım abi? PUP falan ne hiç bilmiyorum. Bilgisayarımda Kaspersky Premium var tam zamanlı koruma açık. Ne olduğu belirsiz sitelere girmem eğer gireceksem VirusTotal ile taratırım. Malwarebytes web koruması ve Kaspersky web korumasıda açık. Böyle swat ekibi gibi bir bilgisayar korumasında nasıl PUP girebilir anlamadım. Korkuyorum mining virüsüdür diye.

Hangisini yapayım abi? PUP falan ne hiç bilmiyorum. Bilgisayarımda Kaspersky Premium var tam zamanlı koruma açık. Ne olduğu belirsiz sitelere girmem eğer gireceksem VirusTotal ile taratırım. Malwarebytes web koruması ve Kaspersky web korumasıda açık. Böyle swat ekibi gibi bir bilgisayar korumasında nasıl PUP girebilir anlamadım. Korkuyorum mining virüsüdür diye.
Malwarebytes var ise gerçek-zamanlı korumayı kapatın, çakışma olacaktır ve bu da sistem stabilliğini azaltır. Ek olarak Malwarebytes A-M'in gerçek-zamanlı koruması pek iyi değil.

Malwarebytes var ise gerçek-zamanlı korumayı kapatın, çakışma olacaktır ve bu da sistem stabilliğini azaltır. Ek olarak Malwarebytes a-m'in gerçek-zamanlı koruması pek iyi değil.

Hayır malwarebtyes tam zamanlı koruma açık değil. Web koruması açık. Hala aynı olay devam ediyor aynı virüsü siliyorum karantinaya alıp ama gidiyor restart atınca geri geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı