PUP optional legacy virus müdür?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

omer24

Femtopat
Daha fazla  
Adwc cleaner boyle bir şey keşfetti virus müdür ve nasıl silinir? Karantinadan sil diyorum geri geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf atar mısınız?

Adwc cleaner boyle bir şey keşfetti virus müdür ve nasıl silinir? Karantinadan sil diyorum geri geliyor.

PUP ( Potentially unwanted program ) Potansiyel olarak istenmeyen program anlamına gelir. Yani kardeşim bu adam ne iyi ne kötü. Ne yapacağı belli olmaz dikkatli ol diyor. Defender ile silemiyorsanız Kaspersky veya Malwarebytes ile silmeyi deneyebilirsiniz. Ekran görüntüsü atarsanız daha yardımcı olunabilir.

Adw Cleaner yerine aktif antivirüsler kullanın ve dosyanın konumuna falan bakın yani biraz daha detay verebilir misiniz?

1677601384971.png

Böyle PUP'u kaldırdı adwcden ama Kaspersky'de tam taramada 0 tehdit diyor ama boyle şeyler var raporlarda bunlar nedir? Düzenleme: Malwareby de tehdit yok.

1677601384971.png

Böyle PUP'u kaldırdı adwcden ama Kaspersky'de tam taramada 0 tehdit diyor ama boyle şeyler var raporlarda bunlar nedir? Düzenleme: Malwareby de tehdit yok.

1677601820723.png

Bunun gibi.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı