Puro bağımlılık yapar mı?

Makaleler
6
Daha fazla  
Bir hata yapıp sigaraya başladım ama çok bağımlı değilim sadece canım istiyor. Puro içersen canın çekmez dediler. Sigaradan kurtulmaya çalışırken puroya bağımlı olmak istemem. Puro bağımlılık yapar mı?

Bir hata yapıp sigaraya başladım ama çok bağımlı değilim sadece canım istiyor. Puro içersen canın çekmez dediler. Sigaradan kurtulmaya çalışırken puroya bağımlı olmak istemem. Puro bağımlılık yapar mı?

Puro sigara gibi içe çekilerek kullanılmaz. Ağıza çekilir ağızda duman döndürülüp aroma alınır ve üflenir. Bana göre bağımlılık yapan bir şey değil bu aslında irade meselesi biraz. Puro içe çekilmez kesinlikle.

Bende senin gibi sigaraya başladım. Eskiden düzenli paket alırdım içerdim. Artık doğru düzgün paket almıyorum bile mesela 4 gündür içmiyorum bazen 1 hafta içmiyorum canım çok isterse günde maksimum 2 dal içiyorum. Bu kesinlikle irade meselesi oruç tutmak gibi düşün her şey kafada bitiyor. Ekonomik olarakta zamlar sağolsun çoğu kişiyi soğuttu sigaradan :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı