Steam Purple Place Steam'de Çıktı!

Sizler de araştırabilirsiniz. Ürünü satın almasanız bile oyunun eskisinden farklı şeyler barındırdığını görebilirsiniz. Oyunun orijinali Oberon Media tarafından geliştirildi. Steam'de ise Sam Cohle adlı birisi tarafından. Bu bir Remake/Remastered sürümü de değil bir kopyadır kısacası.
Bazı resimleri değiştirilmiş hocam. Peki telefon sürümündeki?

Bazı resimleri değiştirilmiş hocam. Peki telefon sürümündeki?
TOOLBEX ile Sam Cohle'ye ait bir oyun. Her ne kadar Google bu oyunun Microsoft Windows'a da sürüldüğünü söylese de TOOLBEX yalnızca Android ve iOS platformlarına oyun çıkarıyor. Sam Cohle bağımsız olarak Steam'e çıkarmış olsa gerek 🤷🏻‍♂️
Steam'de gördüğünüz oyun ile mobildeki aynı oyun kısacası.
Fakat Microsoft Windows ile birlikte gelen oyun değiller ikisi de.

TOOLBEX ile Sam Cohle'ye ait bir oyun. Her ne kadar Google bu oyunun Microsoft Windows'a da sürüldüğünü söylese de TOOLBEX yalnızca Android ve iOS platformlarına oyun çıkarıyor. Sam Cohle bağımsız olarak Steam'e çıkarmış olsa gerek 🤷🏻‍♂️
Steam'de gördüğünüz oyun ile mobildeki aynı oyun kısacası.
Fakat Microsoft Windows ile birlikte gelen oyun değiller ikisi de.
Hocam mobilde ki niye b değil de p harfiyle.

Hocam mobilde ki niye b değil de p harfiyle.
Tamam ikimiz de aynı şeyi söylüyoruz hocam.
Orijinali "b" harfiyle olan. Mobildeki ile Steamdeki orijinal olanlar değil diyorum ben de.

Rica ederimm
Oberon Media'nın bu oyundan haberi var mı acaba ya 😄

Oyunun yorumları niye hep olumlu hocam? Farkında değiller galiba.

Ben de ilk oyunu gördüğümde "nostalji yaşıcağız!" diye sevindim bayağı açıkçası. Satın da alacaktım aklımda vardı. Son anda fark ettim hepimizin sevdiği Purble Place olmadığını.

Nostalji için alınabilir, yakında bu da zam yemez umarım.

1697985576921.png

Ayrıca şu arkadaşa ithafen; Oyun Windows Vista ve Windows 7'de var. Windows Vista 2007, Windows 7 2009'da çıktı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı