Purplebixi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Maaşlı provokatörler.

Kanalına girdim, zaten şöyle bir göz attığınızda kafayı siyasetle bozmuş birisi olduğu net bir şekilde belli oluyor. Bu kadar siyaseti düşünmenin zararlı olduğunu düşünüyorum. İnsan bu yaşlarda siyaseti bu kadar takmamalı, ama cennet ülkem başka bir seçenek sunmuyor. Siyaset çok kirli bir şeydir, tek ucu şeyli değnektir.

Bu arada senin solcu gazete kitlesinde bir farkın yok peki ozaman neden kitlesi solcu çomarlar ibaret bilerek parti ismi vermiyorum zaten evet Türkiye'de siyaset birbirini yemek demek.

Kendisini vatandaş olarak tanımlayan muhalif provakatör.12 yaşındaki kitlesi ile oy vereceksiniz ulan diye haykırıyor.

Kısacası : Sol koyun.

Malum partili Boomerlar nasılda kendilerini belli ediyorlar Bixi'e sallayarak. İroni gibi adamsınız yemin ederim.

Emin ol en büyük boomer sizsiniz.Tek yaptınız full devleti kötülemek muhalefeti yüceltmek.
Ben hiç bir zaman devleti kötülemem. Devlet kalıcı muhalefet gidicidir ama bence siz bunu bile bilmiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…