Purplebixi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çok şükür benimle aynı görüşte olan insanlar gördüm.
Devleti/hükümeti kötüleyen bütün videoları, klipleri izleyip yerden yere vuran bir yayıncı. Chati de aynı şekilde.
Bir örnek vereyim;
Boğaziçi olaylarında bir sürü olay yaşandı bilindiği üzere.
Bu olayların birinde, kimliği bilinmeyen kişiler, bir süre boyunca polis aracına saldırıyor. Polis aracı da, bu saldırıya karşı aracını hareket ettiriyor.
Ancak konuda ismi geçen "yayıncı", sadece polisin aracı hareket ettirdiği kısmı izleyip. "YA SEN NAPIYODUN ADAM SANA HİÇBİR ŞEY YAPMIYOR!!!" şeklinde polise karşı yorum yapıyor.
Polis aracına, yani devletin malına zarar veren kişilere bir kelime bile etmiyor.
Diyeceklerim bu kadar.
Maaşlı provokatörler.

Kanalına girdim, zaten şöyle bir göz attığınızda kafayı siyasetle bozmuş birisi olduğu net bir şekilde belli oluyor. Bu kadar siyaseti düşünmenin zararlı olduğunu düşünüyorum. İnsan bu yaşlarda siyaseti bu kadar takmamalı, ama cennet ülkem başka bir seçenek sunmuyor. Siyaset çok kirli bir şeydir, tek ucu şeyli değnektir.

Konu sahibinin yaşı küçük sanırım biraz, neyse. Kendini ben siyasetçiyim diye veya donanımlı biriyim diye tanımlamıyor zaten, yaptığı eleştirileri vs. bir vatandaşın gözünden yapıyor. Yaptığı da iyi bir şey, halkı bilinçlendiriyor. Yaptığın da eleştiri değil zaten, eleştirinin anlamından uzak yaptığın yorumlar. Kısaca "boş" yapmışsın.
Bu arada senin solcu gazete kitlesinde bir farkın yok peki ozaman neden kitlesi solcu çomarlar ibaret bilerek parti ismi vermiyorum zaten evet Türkiye'de siyaset birbirini yemek demek.

Malum partili Boomerlar nasılda kendilerini belli ediyorlar Bixi'e sallayarak. :D İroni gibi adamsınız yemin ederim.

Arada bir yayınlarını izliyorum. Açıkçası yayınları gayet hoş ve eğlenceli geçiyor. Kendisi zaten işin uzmanı değil kendi fikirleri ile olayları yorumluyor, hepsi bu.
Bu arada kendi düşüncelerim yazdım.
O da zaten yayınlarda kendi düşüncelerini aktarıyor.

Emin ol en büyük boomer sizsiniz.Tek yaptınız full devleti kötülemek muhalefeti yüceltmek.
Ben hiç bir zaman devleti kötülemem. Devlet kalıcı muhalefet gidicidir ama bence siz bunu bile bilmiyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı