Pusat Clutch vs Xbox Wireless Controller

yytestyhand

Hectopat
PUSAT CLUTCH Amazon'da 1150 TL yarın teslimat.
XBOX CONTROLLER Amazon'da 1760 TL iki hafta sonra teslimat.

Bu iki gamepadleri kullanan arkadaşlar yorum atabilir mi? Artısı eksisi nedir?
Pusat clucht bataryaya sahip, Xbox Controller ise pillerle çalışıyor. Pil şarj cihazı tavsiyeside verebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox kontrolcüsü daha uyumlu ve kaliteli. Pusat ise Çin'de ürettirlen benzer ürün. Kalitesiz ürün demiyorum ama arada fark var. Fason üretim ürünlerde ölü bölge gibi sorunlar yaşanabiliyor. Atıyorum bir seri üretiliyor ve bunlar hatalı üretilirse, ülkeye giriş yapan yüklü ürünlerin hepsi sorunlu oluyor. Bir ara forumda bu konuda çok şikayet vardı. Fason üretimin en büyük sorunu, harici bir firmaysan Çinli firmalar o kadar özenmiyor.

Burada Monster'ın size vereceği destek önemli. Microsoft veya Amazon iade, değişim vb. daha iyi hizmetler sunuyor. Monster aynı şeyi sunar mı belirsiz. Burada aslında maliyet ve firma gücü ortaya giriyor. Monster bu iki firma kadar bütçeye sahip değildir. Bizim ülkede hem firmanı geliştirip, hem de oluşacak zararlar için para tutmak yerine garanti kısa tutup, müşteriyi ise kalitesiz tamir ile oyalama yaygın.

Ben benzer olarak şu kontrolcüyü önerebilirim. Bu direkt Çinli bir firmanın ürünü ve elit kontrolcü muadili olduğundan daha iyi. Amazon üzerinde stoğu bitmiş. Eğer ileride alma fikriniz varsa Amazon'dan almak daha mantıklı. Ali Express'den alırsanızda adresi düzgün girmeyi unutmayın.

Piyasaya çok hakim değilim ama araştırarak, Çin'den çok daha kaliteli ve uygun fiyata muadil kontrolcü getirebilirsiniz. Fason üretimde, üretimin yapıldığı yerdeki markaları almak çok daha mantıklı. Farklı firmalara ürettiklerinden daha özenli ve kendilerine has ürünler çıkarıyorlar. Pusat'da aslında kendine has ama tasarım hariç benzer kontrolcüleri yaptıklarından, ben yukarıdaki kontrolcü kadar özendiklerini düşünmüyorum.

Xbox indirimi bitmeseydi direkt onu alın derdim. Güncelleme, değişim, onarım desteği falan daha iyi.

Tavisyeler için sağ olun. Xbox Controller satın aldım bakalım memnun kalmazsam iade edip başka bir ürün alırım.

gamepad.PNG

Bu arada gelince Microsoft hesabınızın cihazlar kısmından tanımlayabilirsiniz. Böylece garanti süresi vb. görebiliyor. İsterseniz onarım vb. isteyebiliyorsunuz. Ama sorunlu gelirse önce Amazon yazın. Para iadesi veya yenisini yollarlar.

Bunun dışında Xbox donaltıları adlı uygulama ile kontrolcüyü güncelleyebilirsiniz.

Kablosuz kullanmak için Bluetooth gerekiyor. Cihazında bluetooth yoksa bağlantıdaki adaptör iş görür. Kablosuz kullanım için şarj edilebilir pillerde iş yapar.

Veya iki metre şu tarz bir kabloda bağlantı sorununuzu çözer.

Bu arada gelince Microsoft hesabınızın cihazlar kısmından tanımlayabilirsiniz. Böylece garanti süresi vb. görebiliyor. İsterseniz onarım vb. isteyebiliyorsunuz. Ama sorunlu gelirse önce Amazon yazın. Para iadesi veya yenisini yollarlar.

Bunun dışında Xbox donaltıları adlı uygulama ile kontrolcüyü güncelleyebilirsiniz.

Kablosuz kullanmak için Bluetooth gerekiyor. Cihazında Bluetooth yoksa bağlantıdaki adaptör iş görür. Kablosuz kullanım için şarj edilebilir pillerde iş yapar.

Veya iki metre şu tarz bir kabloda bağlantı sorununuzu çözer.

Çok sağ olun. Ürün yurt dışından geliyor sanırım garantisini etkiler mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı