Pusat K3 Pro vs Rampage KB-R29

Bütçe
1600 TL
İkisi de alınmaz. Fiyatlarını hak etmiyorlar.

İkisi de alınmaz. Fiyatlarını hak etmiyorlar.

Hocam ne konuda hak etmiyor internette araştırdığımda özellikle Pusat seviliyor o attığım Rampage de nedeni nedir acaba?

Hocam ne konuda hak etmiyor internette araştırdığımda özellikle Pusat seviliyor o attığım Rampage de nedeni nedir acaba?
Yorumlar bilinçsiz insanlarla dolu zaten. İlk günden klavye hakkında bir şeyler yazıyorlar. Bunlar uzun vadede tuşlarda algılamama, aydınlatmada sorunlar ile öne çıkarlar. O klavyede kullanılan switch'leri 700TL civarına da bulursunuz. Veyahut o fiyatlara daha iyi klavyeler var. Önerdim zaten 2 tanesini de. Bu yüzden fiyatını hak etmiyorlar.

Yorumlar bilinçsiz insanlarla dolu zaten. İlk günden klavye hakkında bir şeyler yazıyorlar. Bunlar uzun vadede tuşlarda algılamama, aydınlatmada sorunlar ile öne çıkarlar. O klavyede kullanılan Switch'leri 700TL civarına da bulursunuz. Veyahut o fiyatlara daha iyi klavyeler var. Önerdim zaten 2 tanesini de. Bu yüzden fiyatını hak etmiyorlar.

Hocam Cinavar vs. YouTube kanallar iyi demişti bu yüzden sordum attığınız iki klavye dışında öneriniz var mı benim attığım klavyelerin görünüşünü beğendim o tarz bulabilirseniz sevinirim.

Yorumlar bilinçsiz insanlarla dolu zaten. İlk günden klavye hakkında bir şeyler yazıyorlar. Bunlar uzun vadede tuşlarda algılamama, aydınlatmada sorunlar ile öne çıkarlar. O klavyede kullanılan switch'leri 700TL civarına da bulursunuz. Veyahut o fiyatlara daha iyi klavyeler var. Önerdim zaten 2 tanesini de. Bu yüzden fiyatını hak etmiyorlar.

Optikler de klasik mekanikler gibi bozuluyor mu ? bu markalardan klasik mekanik yerine optik mekanik alınır herhalde diyordum ? 950 liraya var ama o kadar mı çöp gerçekten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı