Pusat Rapid Ultra alınır mı?

Bütçe
3000TL
Bilmiyorum ilk defa gördüm bu markayı. Belki indirime falan düşer takip et istersen denk gelirse alırsın. Monster'den çok daha iyi olur senin için arkadaşımda var çok beğenmiştim ben.

Daha 2 sene önce görmüştüm markayı bayağı nam salmıştı yurt dışında özellikle Amerika çevresinde, son kez teknik özelliklerine (tıklama ömrü, yazılımı vs.) Bakıp almayı düşünüyorum. Zaten hot-swap'li bir klavye olduğu için istediğim gibi modlayabilirim de.
Setup'ım simsiyah bu klavyenin attığım gri rengi yakışır mı acaba?

Kronik sorunlu model abicim. Sallamasyon diyorsun, bildiğin bir şey yok.

Allah için söylesene kroniği neymiş? GIF'leri yavaş oynatmasından bahsediyorsan pek de umurumda değil açıkçası, bir de bildiğin bildiğin bir şey yok demen daha da ironik ediyor attığın yanıtları. Sorsam diyeceğin markalar Razer, SteelSeries, Corsair cart curt, bütçe olsa zaten alacağım markalar olur kendileri de.

Aklıma gelmişken: double-typing/chattering kroniğinden bahsediyorsan kumardan başka bir şey değil denk gelebilir de gelmeyebilir de, lakin chatter blocker gibi programlar sayesinde sorun kalmıyor. Başka da kroniği yok klavyenin 😀

Son düzenleme:
Allah için söylesene kroniği neymiş? GIF'leri yavaş oynatmasından bahsediyorsan pek de umurumda değil açıkçası, bir de bildiğin bildiğin bir şey yok demen daha da ironik ediyor attığın yanıtları. Sorsam diyeceğin markalar Razer, SteelSeries, Corsair cart curt, bütçe olsa zaten alacağım markalar olur kendileri de.

Aklıma gelmişken: double-typing/chattering kroniğinden bahsediyorsan kumardan başka bir şey değil denk gelebilir de gelmeyebilir de, lakin chatter blocker gibi programlar sayesinde sorun kalmıyor. Başka da kroniği yok klavyenin 😀
Switchleri kötü. Sırf ekran ve knob için rezil olmaya değmez.

Halbuki switchleri ile bayağı öne çıkan bir F/P klavye. Pek inandırıcı gelmiyorsun kardeşim şu an.
Ancak halen öneri yapmadın senin de önerilerini bekliyorum :)
Aldıktan sonra yorumlarını yaz. Çok merak ediyorum. Switchleri ile kötü üne sahip bir klavye. Random yorumları okuyup sonrasında millete laf ediyorsun anlaşılan.

Halbuki switchleri ile bayağı öne çıkan bir F/P klavye. Pek inandırıcı gelmiyorsun kardeşim şu an.
Ancak halen öneri yapmadın senin de önerilerini bekliyorum :)
Attack Shark K86 ile Rk86 Pro modelleri aynı gibi gözüküyor Rk86 Pro PCB sorunlu çift basma veya basmama sorunları vardı ve switchleri de kaliteli değil eğer aynılarsa K86 da alınmaz şahsen Attack Shark'ın yaptığı klavyelere iyimser bakmıyorum beğendiğim tek klavyesi var M71 Aluminum modeli. Bunlar daha iyi bir seçim olacaktır bilek desteği ekstra olarak alınabilir.

Son düzenleme:
Attack Shark K86 ile RK86 Pro modelleri aynı gibi gözüküyor RK86 Pro PCB sorunlu çift basma veya basmama sorunları vardı ve switchleri de kaliteli değil eğer aynılarsa K86 da alınmaz şahsen Attack Shark'ın yaptığı klavyelere iyimser bakmıyorum beğendiğim tek klavyesi var M71 aluminum modeli. Bunlar daha iyi bir seçim olacaktır bilek desteği ekstra olarak alınabilir.

Darmoshark toP87
RK-H81

Bu ikisi ilgimi çekti, nasıllar?

Öneri için teşekkür ederim.

Top75 gereğinden pahalı rk H81 daha iyi tercih olur bana kalırsa.

Başka önerebileceğin klavye var mı?

Bu ikisi nasıl?

Bir de Darmoshark top87 nasıl, sen 75 için yorum yapmışsın da.

Bir de Attack Shark'a çok takıldım. Çok temiz güzel bir klavyeye benziyor, klavye ekspertleri de 1 hafta boyunca kullanımdan sonra bayağı memnun kalmışlar. Bir de pre-lubed bir model hocam ondan başarılı ve fevkalade bir ses veriyor.

kanka bu kadar da sallamasyon olma be. Yurt dışında yok satan bir markayı attım sen de balık gibi yedin vallahi .d
Attack shark yurtdışında bim muamelesi görüyor kusura bakma ama bim'den nasıl pahalı ürün almıyorsam attack shark'dan da almam.

Top75 gereğinden pahalı Rk H81 daha iyi tercih olur bana kalırsa.
Dareu EK75 pro var alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı