PWM çoklayıcı ile RGB kontrol edilir mi?

alixzy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba benim anakartım mini ITX bir anakart, markası ESC H110M4-C23 diye bir anakart. Yeni bir kasa aldım MSI MAG Forge 100M diye bir kasa. Benim anakartım RGB fan desteklemiyor. Bunu birkaç yere sordum SilverStone 8x4pin PWM fan çoklayıcı önerdiler. Peki ben bu fan çoklayıcıyı alırsam RGB fanları kullanabilecek miyim RGB LED'leri ile birlikte?

PWM fan ve RGB çok ayrı şeyler, biribirleri ile uyumsuz. Zaten kasada halihazırda bir adet RGB kontrolcü bulunmakta. Ek RGB için bir şey almanıza gerek yok.

Hayır PWM'yi fanları çalıştırmak için alacağım çünkü anakartımda 1 adet fan giriş yeri var onu çoğaltmam lazım ki 5 fanı birden kullanabilim ama RGB ışıklarını nasıl yakıcam onu bilmiyorum.

Yanlış anlaşıldık galiba :)

PWM fanları bağlamak için evet çoklayıcı almanız lazım. Fanları ona bağlayıp anakarta takmanız lazım.

RGB için bir şey almanıza gerek yok.

Yok RGB için bir şey almayacağım zaten. sadece SilverStone'nin çoklayıcısını alacağım merak ettiğim şey o çoklayıcıyı aldım diyelim bağladım her şeyini RGB ışıkları yanıcak mı? Onu merak etmiştim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı