Çözüldü PWM desteği için çoklayıcı önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar selam,
Anakartımızın fan bağlantıları için aşağıdaki ürünlerden hangisini tercih etmeliyiz?
Anakart da 1 adet 4 pin SYS fan portu bulunmakta CPU fan bağlantı portunu kullanmak istemiyoruz.
1. ürün
2 ürün

Çözüm
SilverStone fan çoklayıcı Hub ile işi hallettik kolay ve pratik oldu, bu arada SilverStone Hub tek SYS fan yuvasına bağlı olsabile BIOS ayarlarinda PWM sekmesi altında bütün fanlar tek tek listelendi devir ayari yaparak daha sessiz çalışmalarını sağladık, yardımcı olan herkese teşekkürler.
Akasa olanı almıştım aynı yerden. Bir tane 4 pinli PWM fanım ve 3 tane de 3 pinli fanım vardı. Herhangi bir sıkıntı olmadan kullandım. PWM olan fanı kontrol edebildim ama diğer 3 fanı kontrol edemedim. Sadece çoklayıcı özelliği çalıştı diyebilirim yani. O yönden bir problem olmadı.

Fanlarimizin hepsi 4 pinli.

Birkaç gün önce ikinci attığınız ürünü aldım ben 2 fan takarak kullanıyorum tavsiye ederim.

Fanlarımızın hepsi 4 pinli.
Hocam bu Akasa olan çoklayıcıda 1 adet 4 pinli, 4 adet de 3 pinli fan yuvası var. Bu çoklayıcı bir adet 4 pinli fan takarak diğer 3 pinli fanları kontrol etmeye yarıyor tabi herkes kontrol edemiyor, yapan var yapamayan var. O sebeple size uygun bir ürün değil gibi duruyor. Açıklaması ve şeması da şu şekilde,

Bu kablo çıktı kutusundan.
Bir de şöyle bir ürün var arkadaşlar bunu mu almalıyız acaba?

Dosya Ekleri

• 20201113_184242.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…