PWM Fan Önerisi

athleticlub

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Bende 2 adet kasa var ve bunlara fan takviyesi yapmak istiyorum. İlk sistemim Phanteks P400S kasa içerisinde Gamepower 240 mm radyatorlu sıvı soğutucu, R7 2700X, GTX 1060 sisteme öne 2 adet 120 mm PWM fan ilavesi yapmak istiyorum ve ikinci sistemim ise Deluxe serisi VK-G1011S model isimli kasa ve onun da önde 2 fan olmasına rağmen belli bir yere kadar önde hava tutuyor ve o ön kısımdaki sirküle olan havayı 1 adet 120 mm kaliteli fanla kasanın içerisine güzel bir akış sağlaması için istiyorum. Ekstra olarak da üste 140 mm egzoz fanı istiyorum. Toplamda 4 fan alıcam ve başlıkta söylediğim gibi RGB olması çok önemli değil önerileriniz bekliyorum. Şimdiden teşekkürler herkese.

Kasa linkleri:
1. sistem: Phanteks Innovative Computer Hardware Design
2. sistem: Power Boost Deluxe Serisi VK-G1011S 3x12cm Mavi Led Fanlı, Fiyatı

Corsair Air ML120 Pro CO-9050040-WW Kasa Fanı yüksek dönüş değeri var bunun birde bende rgb olan versiyonları da var ama onlar bunun kadar yüksek değil. RGB versiyonları max 1600 görüyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı