Chaple
Decapat
Daha fazla
Evet bir tane satıcı var zaten gördüğüm kadarıyla. Bilemiyorum satış sonrası ile işim olmadı ürün elime iyi ulaştı. Güncellemeleri yaptım deneyimlerimde bir değişiklilik olursa aktarırım.Teşekkür ederim hocam. PC uygulaması üzerinden yazılım güncellemesi vs da var o yüzden onu denediniz mi diye sordum. Hem belki Mobil uygulamadan dolayı kopma sorunu oluyordur diye düşündüm ama sanmam siz PS'de dongle ile kullanıyorsunuz muhtemelen evde başka bir 2.4 Ghz kullanan mouse vs ürün varsa onunla da çakışma yapıyor olabilir.
Ürünü EUAS satıcısından mı aldınız? Ben bugün dükkanlarına gidip baktım da biraz hödük tiplerDükkanda V12 Lite ve düz V10 vardı. V10'un dişli sesi g29'lara göre azdı ama V12 Lite DD olmasının avantajıyla sıfır ses. Muhtemelene V10 Pro da benzer base kullanıyor ama daha az torklusunu.
Ürünün ithalatçısı da bu EUAS gibi birşey heralde. V10 Pro sadece bunlarda varSatış sonrası sıkıntı çıkarabilecek tiplere benziyorlar. Garanti belgesinde İthalatçı kim gözüküyordu sizde?
Bu arada masaya takma aparatı biraz gıcık sanırım yalnızca alyan anahtar ile açılıp kapatılıyor. Kullanmayacağım zaman çıkarıp takması biraz sıkıntı olacak gibi duruyor. Açıkçası VD4 modelini mi beklesem diyorum ama o da 300$ yani 20 bin liradan aşağı gelmeyecektir.
Hocam siz halen kullanıyor musunuz ürünü?