Pxn V10 Pro Direct Drive direksiyon seti alınır mı?

Hocam yarın sipariş edeceğim hâlâ memnunsunuz değil misiniz. Herkes sizi darlamış ama kusura bakmayın hocam bende ilk defa alacağım için soruyorum. Ben zaten pcde kullanacağım Direct Drive en uygun set şuan PXN V10 Pro. Şimdiden sağolun.

Arkadaşın cevabına göre halen memnun hocam Alın aldırın enayi gibi bu paralara dişli kayışlı setler alıp zevkinizi baltalamayın...

Arkadaşın cevabına göre halen memnun hocam Alın aldırın enayi gibi bu paralara dişli kayışlı setler alıp zevkinizi baltalamayın...
Sağolun hocam. Zaten Direct drive ile dişli kayışlı sistem karşılaştırmak saçma.

Sağolun hocam. Zaten Direct drive ile dişli kayışlı sistem karşılaştırmak saçma.
İşte TR'de en bilinen model G29 olduğu için insanlar halen direksiyon diyince akıllarına o geliyor bilmeden 15 yıl önceki teknolojiyi öneriyorlar insanlara

Siz de sipariş edin umarım memnun kalırsınız. Ben yeni gelecek VD serilerini bekleyeceğim. Şuan oyun yoğunluğu fazla olduğundan vakit kalmazdı zaten

Halen memnunum. Daha önce diğerlerini deneyimlemedim ama base ile alakalı bu güne kadar hiç problem yaşamadım zaten yaşadığım her şeyi de yazı da anlattım. Ekstra ekleyebileceğim bir şey yok sanırsam. Bende açıkçası bunları düşünerek ve taksit imkanı sayesinde bu üründe karar kılmıştım bir pişmanlığım olmadı yeni bir hobi edinmiş oldum.
Ama şöyle bir detay veriyim. Zaman zaman hiçbir şey yapasınız gelmediğinde bir oyun oynamak isterseniz masa aparatı alyanlı olduğu için üşendirebiliyor. Gönül daha hızlı bir kurulumu olsun isterdi. İnsan kuracağı zaman en azından bir saat oynamak istiyor sırf bu yüzden bazen kurasım gelmiyor. Bunlar tabii çok şahsi deneyimlerim biraz daha para ayırma fırsatım olsaydı kokpit alırdım. Set hiç amatör hissettirmiyor çünkü.

Sağolun hocam sipariş ettim belki bende deneyimlerimi yazarım insanlar keşfetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…