Domtis78
Picopat
Daha fazla
Başkanım şimdi size birkaç sorum olacak:Hocam PXN uzmanı oldum artık tüm inceleme videolarını izledim
A7 Shifter sitelerinde var gözüküyor ama stok yoktu en son güncellemiyorlar orayı.
Gelbura'da var gözüküyor.
![]()
PXN A7 6+R H Vites Fiyat
PXN A7 6+R H Vites uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Ama bence kemikli bir hissiyat için Simtur veya Spardox BG1 modellerine de bakabilirsiniz.
Açıkçası benim şuan oyun bolluğu olduğu için acelem yok hocam. Almışken daha yeni teknoloji barındıran ve daha güçlü olan VD4 veya VD6'yı alacağım. VD6 %99 debriyajlı pedallar ile gelecek oradan pedal masrafı çıkmayacak. 30K'ya kadar bütçe koydum kendime o yüzden V10 Pro'yu eleyerek yeni modelleri beklemeye geçmiştim.
Hocam makas atarken direksiyon sağa sola çok yalpalıyorsa biraz Force Feedback kısabilirsiniz. (Sadece o mod için) Bir de Mechanical Centering vs açıksa onu da kapatın komple.
-Pedallar plastik mi yoksa siyah alüminyum mu?
-Pedal sertlikleri ayarlanabiliyor mu?
-Direksiyonun derecesi 270 derece ve 900 derece olarak farklı ayarlanabiliyor mu? (Ayarlanabiliyorsa nereden yapılıyor)
Yazdıklarınızda var mıydı bilmiyorum mazur görün fark etmemiş olabilirim.Ürünü almayı düşünüyorum daha fazla soruda sorabilirim ilerleyen süreçte