Pxn V10 Pro Direct Drive direksiyon seti alınır mı?

Ben euas ile iletişime geçtim V10 Pro için, teşhir ürünü ve satılmadığını söyledi. Yeni ürünlerinde 2 ay sürermiş gelmesi.

Ben euas ile iletişime geçtim V10 Pro için, teşhir ürünü ve satılmadığını söyledi. Yeni ürünlerinde 2 ay sürermiş gelmesi.
Ben 15 20 gün önce sorduğumda da 2 ay demişlerdi. Gemiye bağlı daha erken de gelebilir. Teşhir ürününü indirimli versinler bari 😂

Ben 15 20 gün önce sorduğumda da 2 ay demişlerdi. Gemiye bağlı daha erken de gelebilir. Teşhir ürününü indirimli versinler bari 😂

Satılmıyormuş maalesef 😂. Yarın gidip alacağım büyük ihtimalle sarı sitedekini sorun çıkmaz ise, eve geçince de A7 sipariş ederim. Beklemeye kalkarsak çok bekleyeceğiz. Bütçe de limitli oyalanmadan alayım diyorum.

Arkadaşlar PXN V10 Pro PC de F1 25 ile uyumlu olur mu? Ayrıca euas ne kadar güvenilir? Oradan alan bazı kişiler 2. el geldiğini söylemiş.

Arkadaşlar PXN V10 Pro PC de F1 25 ile uyumlu olur mu? Ayrıca euas ne kadar güvenilir? Oradan alan bazı kişiler 2. el geldiğini söylemiş.
Evet yazılımı sayesinde F1'in tüm serilerine tam uyumlu.

Ben V10 Pro alanların hiçbirinden açılmış ürün gönderdiklerini duymadım. Euas PXN ile direkt iletişimi olan Gelbura ile birlikte tek firma. Onlardan başka kimse V10 modelini getirmiyor. Edirnekapı da mağazaları mevcut. 2 yıl garantili faturalı ürün satıyorlar bir sıkıntı olursa tüketici hakem heyeti imkanınız var.

Satılmıyormuş maalesef 😂. Yarın gidip alacağım büyük ihtimalle sarı sitedekini sorun çıkmaz ise, eve geçince de A7 sipariş ederim. Beklemeye kalkarsak çok bekleyeceğiz. Bütçe de limitli oyalanmadan alayım diyorum.
O sarı sitede satan firma da 17 yıllık sahibinden üyesi çok sorun olacağını sanmam ama faturalı garantili ürün değil sonuçta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı